0

Ο Παναθηναϊκός ήθελε να αποκτήσει έναν ακόμα επιθετικό και να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή του λίστα, με τον Κορέα να ήταν ο μεγάλος στόχος. Ωστόσο, από την στιγμή που δεν ήρθε κάποια πρόταση για τον Αντράζ Σπόραρ, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Μπορεί η ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας να «κλείδωσε» πλέον, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η υπόθεση του Κορέα… ναυάγησε οριστικά. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Κλαούντιο Ραϊμόντι, δημοσιογράφος στο «Sportmediaset», που τόνισε ότι οι επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών συνεχίζονται όσο το μεταγραφικό παζάρι στην Ελλάδα είναι ανοιχτό.

«Ο Κορέα θα φύγει από την Ίντερ. Το συμβόλαιό του εκπνέει τον επόμενο Ιούνιο, η Ίντερ ζητάει 7 εκατ. ευρώ. Υπάρχει μια επαφή με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως πρέπει να πουλήσει πρώτα. Υπάρχει χρόνος μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, την επόμενη εβδομάδα, που κλείνει το παζάρι στην Ελλάδα. Θα δούμε, γιατί και οι απολαβές του Αργεντινού είναι ψηλές στα 3 εκατ. ευρώ, όμως ο Παναθηναϊκός είναι στην pole position για τον Κορέα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όταν ο Ουναΐ τα… έσπασε στο Μουντιάλ και ο Ενρίκε αναρωτιόταν «από πού ήρθε αυτός ο τύπος»

Previous article

Συναντήθηκε με τους νέους συμπαίκτες του ο Γιουρτσεβέν (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.