0

Ο Παναθηναϊκός σάρωσε στις μεταγραφές και με τον Μαροκινό ολοκλήρωσε ένα καλοκαίρι πρωταθλητισμού στην ενίσχυση

Πολλά ονόματα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες πως απασχολούν τον Παναθηναϊκό. Σχεδόν στο φίνις της προθεσμίας, να δηλώσουν οι ομάδες παίκτες για τα ευρωπαϊκά κύπελλα, οι πράσινοι έκαναν και την σπουδαία κίνηση με την απόκτηση του Ουνάι από την Μαρσέιγ.

Τεράστια προσθήκη σε ένα ρόστερ που ξεχειλίζει από ποιότητα και που ξεκάθαρα δίνει στον Παναθηναϊκό τον…τίτλο του πρωταθλητή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει πλέον στα χέρια του ένα πολύ ποιοτικό, γεμάτο και άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ για να δουλέψει και να φτιάξει τον Παναθηναϊκό που ονειρεύονται οι οπαδοί του και η διοίκηση.

Παίκτες όπως ο Τετέ, ο Πελίστρι, ο Ουνάι, ο Μαξ δεν έρχονται κάθε μέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα και αναμφίβολα μεγαλώνουν τον ανταγωνισμό εντός της ομάδας και φυσικά, με τη σωστή δουλειά και καθοδήγηση, μπορούν να προσφέρουν πολλά στο τριφύλλι.

Έκλεισε το ρόστερ των «πράσινων»

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ, είναι πως με τη μεταγραφή του ποιοτικού Μαροκινού άσου, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι. Δεν αναμένεται να γίνει κάποια άλλη προσθήκη, το ρόστερ θεωρείται παραπάνω από επαρκές για τον Αλόνσο και έτσι με αυτούς τους παίκτες ο Ουρουγουανός συνεχίζει την προετοιμασία εν’ όψει της απαιτητικής συνέχειας.

Οι πράσινοι έχουν αρκετούς ποδοσφαιριστές που αναμένεται να δώσουν λύσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, η πινελιά Ουνάι ήταν η τελευταία και στο γήπεδο θα δούμε όλα τα αστέρια του Παναθηναϊκού και πως θα δέσουν ως ομάδα.

Τέλος οι μεταγραφές στον ΠΑΟ; Άλλη η προτεραιότητα – “Μετά τις 11/9…”

Previous article

Η αναφορά της UEFA στην μεταγραφή Ουναϊ και ο πανηγυρισμός του Σισέ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.