0

Σύμφωνα με δημοσίευμα του goal.it, οι δύο ομάδες είναι σε προχωρημένη διαπραγμάτευση για τον Χοακίν Κορέα. Ποιες είναι οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

“Ίντερ και Κορέα ακόμα να πουν αντίο”… Έτσι αρχίζει το νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας goal.it για τον Χοακίν Κορέα, τους Μιλανέζους και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ιταλία, λοιπόν, οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε προχωρημένη διαπραγμάτευση για τον Αργεντινό, με ιταλικό, διαβατήριο επιθετικό.

Στη γειτονική χώρα αρχίζουν την όλη κουβέντα γύρω από τον 30χρονο, με δεδομένο ότι θα φύγει από την Ίντερ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και γυρισμός στη σχέση του με την Ίντερ δεν φαίνεται να υπάρχει. Είναι χαρακτηριστικό ότι καταγράφεται πως αποτελεί την τελευταία λύση στην επίθεση της ιταλικής ομάδας, όπως και την πραγματικότητα ότι έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του goal.it, θεωρεί ότι ο Χοακίν Κορέα αποτελεί την τέλεια επιλογή για την ενίσχυση της επίθεσής του. Αναφέρονται και πληροφορίες από την Ελλάδα, που μπερδεύουν λίγο το status αξιοπιστίας του δημοσιεύματος, ωστόσο γίνεται αποδεκτό από την πηγή ότι Ίντερ και Παναθηναϊκός συζητούν, αυτή τη στιγμή, για τον επιθετικό από την Αργεντινή.

Όπως αναλύσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, κομβικός παράγοντας στην όλη διαδικασία είναι η πώληση ή όχι του Αντράζ Σπόραρ. Και επάνω σε αυτό το topic, ακόμα, δεν υπάρχει καμία πρόοδος.

Ουναΐ στον Παναθηναϊκό με τις… ευλογίες και του Τζιμπρίλ Σισέ!

Previous article

Δανεικός στην Κηφισιά ο Κυριόπουλος!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.