0

Ο Αζεντίν Ουναϊ ανακοινώθηκε απ’ τον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Η κίνηση αυτή συζητιέται έντονα πανευρωπαϊκά όπως είναι λογικό. Οι πρώτες αντιδράσεις ήρθαν από ανθρώπους που σχετίζονται με τον Παναθηναϊκό.

Μεταξύ αυτών ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος πανηγύρισε για τον ερχομό του Ουναϊ στο «τριφύλλι», σχολιάζοντας στην ανάρτηση της ΠΑΕ: «Ωωωωωωωωω ναιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Πολύ καλός παίκτης».

 

 

Παράλληλα, ακόμη και ο επίσημος λογαριασμός της UEFA που αφορά το Conference League, μετέφερε την είδηση προς τους ακόλουθούς της. Γνωστοποιώντας πως ο Ουναϊ θα είναι μέλος του Παναθηναϊκού και παραθέτοντας και τη φωτογραφία του με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Κάτι που ασφαλώς δείχνει το μέγεθος της μεταγραφής, καθώς μπήκε η ίδιο η UEFA στη διαδικασία να διαφημίσει ουσιαστικά τη διοργάνωσή της, δείχνοντας σε όλους έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται εκεί με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, δεν υπάρχουν ανάλογες αναρτήσεις για μεταγραφές όλων των ομάδων.

 

Ουνάι και τέλος – Πρωταθλητής στις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

Previous article

Ουναΐ το «alter ego» του Μπακασέτα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.