0

Το όνομα του Χοακίν Κορέα «παίζει» δυνατά για τον Παναθηναϊκό, που θέλει να κάνει ακόμη ένα… μπαμ, αλλά αυτή τη φορά στη γραμμή κρούσης.

Ο Χοακίν Κορέα αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση για τον Παναθηναϊκό στην επίθεσή του, αφού μπορεί να πλαισιώσει με ιδανικό τρόπο τον Φώτη Ιωαννίδη στην ενδεκάδα.

Ο Αργεντινός επιθετικός, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, συνδέθηκε ενεργά με την ΑΕΚ, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κάνει δικό του για να ενισχύσει περαιτέρω το ρόστερ του.

Ο Κορέα δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με την Ίντερ, στην οποία λαμβάνει περίπου 3.5 εκατ. ευρώ ετησίως στο συμβόλαιό του. Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στο ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ αυτή τη στιγμή, ενώ έχει φτάσει ακόμη και τα 38 εκατ. ευρώ στο παρελθόν!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει τον 30χρονο επιθετικό έναν χρόνο πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του και οι διαπραγματεύσεις με την Ίντερ έχουν προχωρήσει, αφού το «τριφύλλι» βιάζεται για να δηλώσει την ευρωπαϊκή του λίστα.

Ο Χοακίν Κορέα εν δράσει:

 

Ομόνοια για Σπόραρ

Previous article

Τα βρήκε με τον Άγιαξ για Άκπομ ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.