0

Ποιος είναι ο νέος παίκτης του “τριφυλλιού”

Στο “photo finish” της μεταγραφικής περιόδου οι “πράσινοι” ήρθαν σε συμφωνία με την Μαρσέιγ, για τον δανεισμό του Αζεντίν Ουναχί. Ο 24χρονος Μαροκινός ήταν αντίπαλος του Παναθηναϊκού πέρυσι για τα προκριματικά του Champions League. Η συμφωνία, σύμφωνα με την L’ Equipe, προβλέπει δανεισμό του παίκτη έναντι 500 χιλιάδων ευρώ και οψιόν αγορά 11.5 εκατομμυρίων, που όμως δεν είναι υποχρεωτική.

Ο Ουναχί ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία στην Stasbourg B’ το 2018. To 2020 πήρε μεταγραφή για την Avranches, όπου κατέγραψε 27 συμμετοχές και πέντε γκολ. Οι καλές εμφανίσεις του τον έφεραν και στην Εθνική Μαρόκου το 2021 για το Copa Africa. Από τότε μετρά 30 συμμετοχές και 5 γκολ. Το 2021 πήγε στην Ανζέ και τον Ιανουάριο το 2023 η Μαρσέιγ ξόδεψε 8 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό της.

Με τους “Μασσαλούς έπαιξε 35 φορές και σκόραρε 3 γκολ. Πρόκειται για έναν box to box παίκτη και ουσιαστικά του δημιουργικό “8ρι” που φαίνεται να λείπε από τον Παναθηναϊκό. Μένει να φανεί αν θα “δέσει” με τους νέους του συμπαίκτες.

Ουναϊ: «Η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου – Να πετύχω όσα ονειρευόμουν μικρός»

Previous article

Η ανάρτηση του Γιουρτσεβέν με τριφύλλι και πράσινη καρδιά (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.