0

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για εντυπωσιακό φινάλε στη μεταγραφική περίοδο, έχοντας επαφή με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Τσούμπα Άκπομ.

Αυτές οι μέρες προμηνύονται καυτές για τον Παναθηναϊκό σε μεταγραφικό επίπεδο... Ήδη, ο Μαροκινός 24χρονος παικταράς και χαφ Αζεντίν Ουναχί αναμένεται στις επόμενες ώρες στην Αθήνα (Το βράδυ) , ο συμπατριώτης του Χακίμ Ζιγιές έχει έρθει στο προσκήνιο και σας το αποκαλύψαμε πρώτοι, ενώ στα υπόψη των “πράσινων” έχουν τεθεί και άλλοι παίκτες όπως οι Λουίς Πάλμα και Κλάασεν. Έκαν μάλιστα τελεκολ με το τριφύλλι! Άλλη όμως είναι η “βομβα” του ρεπορτάζ !

Το κύριο “μέτωπο” που έχουν ανοίξει οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού βρίσκεται στο Άμστερνταμ. Γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός διαπραγματεύεται με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Τσούμπα Άκπομ. Μάλιστα σύμφωνα με μανατζερικές πηγές του Άγιαξ ο παίκτης έρχεται Αθήνα ενώ ο Σπόραρ φευγει!

Ο Άγγλος επιθετικός ταλαιπώρησε πρόσφατα τους αμυντικούς του Ντιέγκο Αλόνσο, στα παιχνίδια του Γ’ προκριματικού του Europa League. Επίσης, έχοντας δύο περάσματα από την Τούμπα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ξέρει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα.

Η επιδίωξη του δανεισμού είναι ο μονοετής δανεισμός του Άκπομ και με οψιόν αγοράς, εφόσον τον αποδεχτεί ο Άγιαξ. Προς το παρόν, ο 28χρονος στράικερ φέρεται να συζητά τη μετακόμιση του στην Αθήνα, παρά την προ ημερών άρνηση του. Ο Άγιαξ τον κοστολογεί πάνω απο 10 εκ Ευρώ μπορέι και 15!

 

Ξανά κεκλεισμένων ο Παναθηναϊκός, ποινή μίας αγωνιστικής για μπουκάλια στη Λεωφόρο!

Previous article

Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς τους διεθνείς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.