0

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει εντυπωσιακά την ποιοτική του αναβάθμιση τη φετινή μεταγραφική περίοδο. O 24χρονος Μαροκινός Αζεντίν Ουναχί βρίσκεται προ των πυλών, όπως διαβάσατε  κι είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί επισήμως από την πράσινη ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταφέραμε να συλλέξουμε, στις αρχές της εβδομάδας το τριφύλλι κατάφερε να βρει την άκρη με τη Μαρσέιγ πληρώνοντας ενοίκιο της τάξεως των 500 χιλ. ευρώ και θέτοντας ως οψιόν αγοράς τα 11,5 εκατ. ευρώ.

Από τη στιγμή που ξεπεράστηκε, μετά από έντονες διαπραγματεύσεις της διοίκησης του συλλόγου και της αντίστοιχης της γαλλικής ομάδας, ο Παναθηναϊκός δεσμεύτηκε να καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη που ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ (4.1 εκατ. ευρώ μεικτά είναι οι απολαβές του στη Μαρσέιγ) και κατόπιν συνομίλησε απευθείας μαζί του.

Ο Ουναχί δεν είχε μόνο την πρόταση του Παναθηναϊκού στο τραπέζι, μια και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε ήδη απορρίψει δύο πλουσιοπάροχες προτάσεις από το Κατάρ, με κατηγορηματικό μάλιστα τρόπο, ενώ ενδιαφέρον είχαν δείξει και αρκετές ευρωπαϊκές καθώς και ελληνικές.

Επιπρόσθετη πληροφορία που έπαιξε ρόλο στο να πει το… έρχομαι ο Ουναχί αποτελεί το γεγονός ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε απευθείας μαζί του και του επεσήμανε όχι μόνο πόσο τον πιστεύει αλλά και τον ρόλο για τον οποίο τον προορίζει καθώς και ότι θα βρει χρόνο για να καταδείξει το ταλέντο του.

Με την ευκαιρία να σημειωθεί ότι δεν ήταν δεδομένο μέχρι πρότινος ότι θα αποκτηθεί 8άρι, αλλά από τη στιγμή που προέκυψε η περίπτωση του Ουαχί, ο Παναθηναϊκός φόρτσαρε και εντέλει τον απέκτησε!

Πέραν του Μαροκινού διεθνούς άσου, οι πράσινοι κινούνται και για την απόκτηση επιθετικού με την ίδια φόρμουλα. Του δανεισμού με οψιόν αγοράς. Υπάρχουν ήδη επαφές με 1-2 ομάδες από προηγμένα πρωταθλήματα, που έχουν κλείσει τα ρόστερ τους και κάποιοι παίκτες δεν χωράνε στα βασικά πλάνα και άρα είναι διαθέσιμοι.

Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς τους διεθνείς

Previous article

«Διάλεξε τον Παναθηναϊκό αντί του Ολυμπιακού ο Ουναχί»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.