0

Ο Αλόνσο που είπε όλη την αλήθεια με τρεις λέξεις, οι νίκες που πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα και ποιο το πραγματικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού

Έκπληξη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ το αποτέλεσμα στον εκτός έδρας αγώνα τού Παναθηναϊκού με την Καλλιθέα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αφού οι Πράσινοι κατάφεραν μόλις στο τέλος να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι ήταν καλά διαβασμένοι και είχαν πολύ καλή παρουσία και πολλές φάσεις μπροστά από την εστία του Ντραγκόφσκι, γεγονός που προβλημάτισε εντός και εκτός του Παναθηναϊκού.

Γιατί η ομάδα δείχνει να έχει δύο πρόσωπα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει σε Ελλάδα και Ευρώπη, με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει ήδη η μουρμούρα – Δικαίως σε έναν βαθμό από τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται στο -5 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μετά τη διακοπή έχει μπροστά της ντέρμπι.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, παλαίμαχος άσος τού Παναθηναϊκού και παλιός παράγοντας του συλλόγου, σχολίασε το αποτέλεσμα και την εμφάνιση αλλά και έδωσε με την πείρα του συμβουλές που μπορεί να φανούν χρήσιμες.

“Το είπε ο Αλόνσο για Καλλιθέα – Να σταματήσουν να ασχολούνται με Αλαφούζο – Άλλος Παναθηναϊκός όταν…”

“Το παιχνίδι με την Καλλιθέα με τρεις λέξεις το είπε ο Αλόνσο: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Δεν μπορείς να παίζεις με άλλο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και άλλο στην Ελλάδα, θα ψάξει να βρει τι φταίει και έχει το περιθώριο της διακοπής. Δεν ήταν ο πραγματικός Παναθηναϊκός, ήταν ένα κακό παιχνίδι από την πλευρά του Παναθηναϊκού, χωρίς πάθος και θέληση – Η θέληση υπήρχε στις καθυστερήσεις όταν είδαν οι παίκτες ότι δεν μπορουν να χάσουν 3 βαθμούς και έβαλαν γκολ για να σώσουν έστω την ισοπαλια. Αλλά όλο το κομμάτι είναι αυτό που είπε ο Αλόνσο για τις δικαιολογίες”, ανέφερε αρχικά ο Β. Κωνσταντίνου μέσω του sportdog και συμπλήρωσε για τη μουρμούρα που υπάρχει από μερίδα φιλάθλων για τον προπονητή:

“Ο Αλόνσο είχε μεγάλη συμμετοχή στην πρόκριση με τη Λανς. Έπαιξαν όπως έπρεπε οι παίκτες, καταξιώθηκε όλη η ομάδα και στο τέλος της γραφής ας σταματήσουν να ασχολούνται με τον Αλαφούζο και να κοιτάζουν μόνο την ομάδα. Ο προπονητής χρειάζεται στήριξη για να φτάσει η ομάδα στους στόχους της. Ο Παναθηναϊκός είναι καινούργια ομάδα, έχει προπονητή που θέλει να περάσει το δικό του πλάνο και φιλοσοφία για το πώς πρέπει να παίζει η ομάδα – Αυτό το έδειξε με τη Λανς. Θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, έχει το περιθώριο της διακοπής και όταν ξαναρχίσει το πρωταθλημα πιστεύω θα είναι άλλος Παναθηναϊκός”.

Κατσουράνης: «Σοκαριστικά κακή η εικόνα του Παναθηναϊκού – Υπάρχει πρόβλημα» (Vid)

Previous article

Αταμάν σε Μπαλτσερόφσκι: «Ελπίζω να επιστρέψεις με ένα πολύ μεγάλο, διπλάσιο ή τριπλάσιο συμβόλαιο»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.