0

Ολοκληρώνεται η θητεία του Πολωνού σέντερ στο «τριφύλλι», ύστερα από μία σεζόν στο ΟΑΚΑ και κάποιες μέρες προπονήσεων στη Σλοβενία.

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι δεν είχε χρόνο στα πλάνα του Εργκίν Αταμάν την περσινή χρονιά, όμως ο Τούρκος προπονητής αποφάσισε να μην ενεργοποιηθεί το out στο συμβόλαιό του Παναθηναϊκού Aktor στα μέσα του καλοκαιριού. Βλέπετε, εκείνη την περίοδο οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας έψαχναν στην αγορά για τον σέντερ που θα βρίσκεται πίσω από τον Ματίας Λεσόρ και ήθελαν να είναι σίγουρα καλυμμένοι στην προετοιμασία τους.

Τελικά, αυτός ο σέντερ βρέθηκε και ανακοινώθηκε. Ο λόγος για τον Ομέρ Γιουρτσεβέν, που εξ αρχής αποτελούσε διακαή πόθο του κόουτς Αταμάν. Με την παρουσία των Λεσόρ, Γιουρτσεβέν και Κώστα Αντετοκούνμπο στη θέση «5», ο Μπαλτσερόφσκι… περίσσευε και δεν θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής.

Έτσι, οι «πράσινοι» τον ενημέρωσαν πως μπορεί να βρει την επόμενη ομάδα του και εκείνος έφερε ξανά στο τραπέζι την πρόταση της Ουνικάχα Μάλαγα, με την οποία… φλέρταρε έντονα και στις αρχές του καλοκαιριού. Ο Πολωνός έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Ισπανούς και πλέον μένουν οι λεπτομέρειες για την ανακοίνωση του deal.

Παναθηναϊκός ΑΟ: Ξεπέρασε τα 5.500 μέλη

Previous article

Από (πολύ) νωρίς στα βάσανα και η δήλωση που σηκώνει κουβέντα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.