0

Νωθρός, απογοητευτικός και συνολικά πάρα πολύ κακός ο Παναθηναϊκός, γλίτωσε τα χειρότερα στο τέλος ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις με το γκολ του Τετέ απέναντι στην πολύ καλή Athens Kallithea.

Οι “πράσινοι” έχασαν νέους βαθμούς στο πρωτάθλημα και κυρίως προβλημάτισαν έντονα με την εμφάνισή τους και στις δυο πλευρές του γηπέδου…

Από νωρίς τα προβλήματα

Ο Παναθηναϊκός ήταν κάκιστος από το ξεκίνημα του αγώνα. Χωρίς φρεσκάδα και με μεγάλη δυσκολία τόσο στο να αναπτυχθεί, όσο και να κόψει τις επιθέσεις των παικτών της Athens Kallithea. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες του Ντονάτι να ανοίξουν το σκορ στο 28′ με τον Μουτίνιο, αφού πρώτα είχαν απειλήσει ουκ ολίγες φορές και το ευτύχημα για το “τριφύλλι” είναι ότι βρήκε γρήγορα γκολ ισοφάρισης με την κεφαλιά του Τζούριτσιτς στο 32′.

Οι “πράσινοι” ζωήρεψαν κάπως μετά το 40′ όταν είχαν και ευκαιρία με το πλασέ του Τετέ που απομάκρυνε ο τερματοφύλακας Μπαραγκάν, αλλά η Athens Kallithea ήταν αυτή που αναμφίβολα είχε “σοκάρει” το “τριφύλλι”. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο 45 λεπτο είχε 16 τελικές, τη στιγμή που η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο έδειχνε να τα έχει χαμένα, μη έχοντας τη δυνατότητα να βρει ρυθμό στο παιχνίδι!

Μια από τα ίδια στην επανάληψη

Στην επανάληψη, η κατάσταση δε βελτιώθηκε. Ο Παναθηναϊκός συνέχιζε το κακό του πρόσωπο, η Καλλιθέα απειλούσε και οι “πράσινοι” είχαν μόλις ένα πολύ μικρό διάστημα καλό όταν έχασαν ευκαιρίες με Ιωαννίδη και Μπακασέτα για να πάρουν κεφάλι στο σκορ.
Το νέο… σοκ για το “τριφύλλι” ήρθε με το γκολ του Βαλπουενά στο 80′ με τους “πράσινους” να γλιτώνουν από μέγα κάζο όταν ο Τετέ σκόραρε στο 92′ για το τελικό 2-2.

Τα προβλήματα για τον ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο ήταν πολλά. Διέκρινες ένα σύνολο παικτών που δεν είχαν τον τρόπο να επιτεθούν ορθολογικά και όχι μόνο αυτό! Η Athens Kallithea έβγαινε σχεδόν πάντα με αξιώσεις στην περιοχή του Ντραγκόφσκι με το αμυντικό τρανζίσιον των “πράσινων” να είναι εξαιρετικά προβληματικό.

Σαν να μην είχε ένα πλάνο παιχνιδιού το “τριφύλλι” που πάει στη διακοπή με μια πολή κακή συγκομιδή βαθμών έπειτα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Με μόλις 4 βαθμούς και με όχι καλό ποδόσφαιρο…

Προβληματίζει

Σαφώς και είναι νωρίς, σαφώς και μιλάμε για μια ομάδα νέα. Ωστόσο, οι αποδόσεις στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα είναι κακές και έχουν κοστίσει σημαντικούς βαθμούς, κάτι που πρέπει να σημειωθεί. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει πάρα πολλά στο παιχνίδι του, να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς στη συνέχεια και σε καμία περίπτωση να μην δείχνει το ίδιο κακό και αποκρουστικό πρόσωπο.

«Ανησυχητική η εικόνα του Παναθηναϊκού, δεν βγήκε το μικρό rotation του Αλόνσο»

Previous article

Ανεβάζει στροφές στις προπονήσεις (Vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.