0

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Athens Kallithea. Η απόδοση των παικτών του Ντιέγκο Αλόνσο. Τον «κράτησε» ο Ντραγκόφσκι, τον… έσωσαν Πελίστρι και Τετέ.

Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι: Δεν έφερε ευθύνη στα γκολ των γηπεδούχων και από εκεί και πέρα πραγματοποίησε σημαντικές αποκρούσεις, γλιτώνοντας τον Παναθηναϊκό από τα χειρότερα. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων είχε άψογη αντίδραση και σε τετ-α-τετ.

Γιάννης Κώτσιρας: Σε κακή βραδιά ο Έλληνας μπακ, που αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα στα μετόπισθεν, υπέπεσε σε σημαντικά λάθη και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να προσδώσει ασφάλεια στην ομάδα του.

Μπαρτ Σένκεφελντ: Ο Ολλανδός πήρε την θέση του τραυματία Ίνγκασον, όμως αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Ουλντρίκις στο πρώτο ημίχρονο. Ανεβασμένος στην επανάληψη, όπου κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες.

Τιν Γεντβάι: Μια από τα ίδια και για τον Κροάτη, που είχε κάποιες κερδισμένες μονομαχίες και πιστώνεται την ασίστ στο γκολ του Τζούρισιτς.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς: Πολλά προβλήματα στον αμυντικό τομέα για τον Σέρβο, με τον Μανθάτη να τον ταλαιπωρεί σε τεράστιο βαθμό. Έσωσε πάντως την ομάδα στην φάση του δοκαριού, ενώ δημιούργησε μια μεγάλη ευκαιρία του Τετέ.

Γουίλιαν Αράο: Ο καλύτερος της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού, ήταν θετικός ανασταλτικά, δείχνοντας διαρκώς στους συμπαίκτες του πού πρέπει να βρίσκονται και έχοντας σωστές τοποθετήσεις ο ίδιος.

Άνταμ Τσέριν: Δεν προσέφερε πολλά ο Σλοβένος χαφ, κινούμενος σε ρηχά νερά και ανασταλτικά, αλλά και δημιουργικά.

Φίλιπ Τζούρισιτς: Έπαιξε ως αριστερός εξτρέμ, πέτυχε το γκολ του Παναθηναϊκού και ήταν από αυτούς που… διασώθηκαν για την ομάδα του.

Ντάνιελ Μαντσίνι: Δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα του αγώνα και να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο.

Τετέ: Ο πιο ενεργητικός παίκτης του Παναθηναϊκού από την αρχή του αγώνα. Πήρε πρωτοβουλίες, έφτιαξε φάσεις και τελικά πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο φινάλε.

Φώτης Ιωαννίδης: Σπατάλησε τις μεγάλες ευκαιρίες που είχε και δεν μπόρεσε να προσφέρει πράγματα στο «Τριφύλλι».

Γιώργος Βαγιαννίδης: Πιο θετικός από τον Κώτσιρα, συνέβαλε στην βελτιωμένη εικόνα που είχε το «Τριφύλλι» στην επανάληψη.

Φίλιπ Μαξ: Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Παναθηναϊκός επέλεξε να παίξει από την πλευρά του, όμως ο έμπειρος μπακ κόπηκε πολλές φορές.

Φακούντο Πελίστρι: Ανέβασε το «Τριφύλλι» με την είσοδό του και πιστώνεται την ασίστ στο γκολ του Τετέ.

Τάσος Μπακασέτας: Συνέβαλε κι αυτός στην βελτίωση του Παναθηναϊκού στην επανάληψη, δίχως να του βγει πάντως κάποια ενέργεια.

Αντράζ Σπόραρ: Έπαιξε στα τελευταία λεπτά και δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια φάση.

 

Αλόνσο: «Αν δεν παίξουμε όπως και στην Ευρώπη, δεν έχουμε τύχη»

Previous article

Αλόνσο: «Είμαστε ήδη 5 βαθμούς πίσω, δεν έχουμε καμία δικαιολογία!»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.