0

Ο Παναθηναϊκός πρέπει άμεσα να δει τι θα κάνει με τον Αντράζ Σπόραρ!

Λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός έχει ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό στο ρόστερ του, το οποίο είναι ο Αντράζ Σπόραρ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας πάμε περίπου μία διετία πίσω, όταν ο Σλοβένος πετύχαινε γκολ νίκης σε παιχνίδι με τον Άρη στις καθυστερήσεις.

Αντίδραση; Πανηγύριζε σαν τρελός, βγάζοντας τη φανέλα και δείχνοντας ότι απολαμβάνει την πορεία του στο «τριφύλλι»!

Τις προάλλες κόντρα στον Λεβαδειακό επίσης γκολ νίκης στις καθυστερήσεις , για τη Super League 1, αλλά η αντίδραση πολύ διαφορετική. Προφανώς και υπήρχαν λόγοι για να φτάσει στο άλλο άκρο ο πολύπειρος φορ.

Η αντιμετώπιση της διοίκησης στον Σπόραρ!

Ο Σπόραρ είναι αρπαγμένος με όλους στους Παναθηναϊκό. Με τη διοίκηση πρώτα απ΄ όλα γιατί θεωρεί ότι τον αισθάνονται σα βαρίδι.

Ενώ παράλληλα όταν τους ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα και ότι θέλει να αλλάξει περιβάλλον και προκλήσεις, προσπαθούσαν να καθυστερήσουν τη μεταγραφή που δεν έχει γίνει κιόλας ακόμη.

Επειδή ήταν ανέτοιμος ο Ιωαννίδης. Μανουριασμένος όμως είναι και με τον Ντιέγκο Αλόνσο. Θεωρεί ότι έχει πάρει γραμμή από την διοίκηση και τον πήγε τρίτο στην ιεραρχία.

Πιστεύει πως δεν του έδωσε καν την ευκαιρία να του δείξει ποιος είναι και δεν μπορεί να χωνέψει ότι παίζει βασικός ο Γερεμέγεφ και όχι εκείνος.

Μαζεύτηκαν πολλά και οι συμπαίκτες του τουλάχιστον που βλέπουν και μιλάνε καθημερινά με τον Σπόραρ, δεν περίμεναν και πολύ διαφορετική αντίδραση.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει άμεσα λύση, αφού ο παίκτης δείχνει ξεκάθαρα ότι η θέση του δεν είναι πλέον στην Αθήνα.

Νικολογιάννης: «Πολύ μεγάλη γκέλα – Τεράστιο το πρόβλημα στην Ελλάδα, δουλειά του Αλόνσο να το βρει»

Previous article

Τα χρήματα που μπήκαν στο ταμείο του Παναθηναϊκού από την πρόκριση

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.