0

Η δουλειά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στη Σλοβενία, με τους «πράσινους» ολοένα και να ανεβάζουν ρυθμούς στις προπονήσεις.

Με διπλό πρόγραμμα προπόνησης συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR στην Κράνισκα Γκόρα.

Οι «πράσινοι«» βρίσκονται για 4η ημέρα στη Σλοβενία όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο ενόψει της νέας σεζόν και ο Εργκίν Αταμάν ανεβάζει επί καθημερινής βάσης τις στροφές στις προπονήσεις. Ο Κώστας Σλούκας συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Τούρκος προπονητής περιμένει άλλους τέσσερις παίκτες προκειμένου να έχει «φουλ ρόστερ» στην προετοιμασία.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα μεταβεί στη Κράνισκα Γκόρα μετά τον γάμο του αδερφού του Γιάννη, ενώ αναμένονται στη Σλοβενία και οι Κέντρικ Ναν, Ματίας Λεσόρ και Ομέρ Γιούρτσεβεν.

Άλλωστε ο Παναθηναϊκός θα πάρει μέρος στο τουρνουά της Τσεντεβίτα στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, αντιμετωπίζοντας την Παρασκευή (6/9, 19:30) την οικοδέσποινα στη Λιουμπλιάνα, ενώ το Σάββατο (7/9) μία ομάδα εκ των Μπάγερν ή Μακάμπι.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού στη Σλοβενία

 

 

Ισοπαλία σαν ήττα για έναν κάκιστο Παναθηναϊκό

Previous article

Νικολογιάννης: «Πολύ μεγάλη γκέλα – Τεράστιο το πρόβλημα στην Ελλάδα, δουλειά του Αλόνσο να το βρει»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.