0

Ο λόγος της απόφασης του Ντιέγκο Αλόνσο

Στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου πριν την σέντρα με την Λανς, ο Ντιέγκο Αλόνσο ερωτήθηκε για την χρησιμοποίηση των Μάγκουνσον και Πάλμερ Μπράουν. Είπε ξεκάθαρα ότι δεν θα βρεθούν στην αποστολή κόντρα στους Γάλλους αλλά σύντομα θα διεξαχθεί ένα φιλικό. Σε αυτό αναμένεται να διαπιστωθεί η ακριβής αγωνιστική κατάσταση τους.

Οι δυο παίκτες έχουν μιλήσει με το τεχνικό τιμ και έχουν ξεκαθαρίσει από την πλευρά τους, ό,τι βρίσκονται σε καλή κατάσταση προκειμένου να πάρουν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής. Ξεπέρασαν οριστικά τα προβλήματα τραυματισμών και νιώθουν έτοιμοι να επανέλθουν.

Δείχνουν, λοιπόν, να έχουν αφήσει πίσω τους σοβαρούς, πολύμηνους τραυματισμούς, ενώ είδαμε τον Πάλμερ στην αποστολή με τον Λεβαδειακό.

H λύση εκ των έσω

Τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ μας παρακάτω, αποτελούν ακριβώς και το λόγο που ο Παναθηναϊκός δεν θα προχωρήσει σε απόκτηση στόπερ ή αριστερού στόπερ, πιο συγκεκριμένα…

Ο Αλόνσο μάθαμε ότι εκτιμάει αγωνιστικά τα χαρακτηριστικά των δυο στόπερ του και θεωρεί ό,τι δεν υπάρχει λόγος να αντικατασταθούν ή να παραχωρηθούν αφού μετρούν αντίστροφα για να επιστρέψουν στη δράση. Ειδικά ο Ισλανδός είναι πολύτιμο «εργαλείο» και έλλειψε πάρα πολύ από τον Παναθηναϊκό στην άμυνα αλλά και στο… ανέβασμα της μπάλας από τα μετόπισθεν. Να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός τον είχε στηρίξει από την πρώτη στιγμή, με επέκταση του συμβολαίου του.

Εξάλλου, όταν συζητήθηκε εσωτερικά το θέμα περί στόπερ, έπρεπε να ληφθεί μια οριστική απόφαση σε συνάρτηση πάντα την κατάσταση των δυο διεθνών παικτών. Αφού το έψαξαν ενδελεχώς οι «πράσινοι» αποφάσισαν να μην κινηθούν για αριστεροπόδαρο στόπερ, αλλά να ποντάρουν στις δυο εσωτερικές μεταγραφές, οι οποίες και θα τεσταριστούν στην πορεία.

Άρα τα «θέλω» του Αλόνσο και το… πράσινο των παικτών για το βαθμό ετοιμότητας τους, συνηγόρησαν ώστε να μην κινηθεί για άλλο κεντρικό αμυντικό το «τριφύλλι».

Η φανέλα παραμένει βαριά – Η κατρακύλα στο ranking δε θάμπωσε την λάμψη του!

Previous article

«Ο Πεπέ δέχθηκε πρόσφατα κρούση από τον Παναθηναϊκό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.