0

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Athens Καλλιθέα για την 3η αγωνιστική της stoiximan super league, σε ένα… γνώριμο μέρος.

Οι “πράσινοι” θα επιστρέψουν στο “σπίτι” τους, μια και έχουν παραχωρήσει στην αθηναϊκή ομάδα το γήπεδο της Λεωφόρου για τη φετινή σεζόν.

Ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών», τόσο για να στηρίξει τους παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο, όσο και για να πάρει… μυρωδιά Λεωφόρου ξανά. Υπολογίζεται ότι 10.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός έχει απουσίες για το ματς. Εκτός έμειναν οι Ινγκασον και Μαξίμοβιτς. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα και ο δεύτερος στους κοιλιακούς. Απών είναι και ο Γερεμέγεφ που αντιμετώπισε πρόσφατα ένα διάστρεμμα, ενώ το «παρών» θα δώσει ο Σπόραρ.

Στην αποστολή, που αποτελείται από 20 παίκτες, βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Τζούριτσιτς, Αράο.

Η πρόκριση και η Λεωφόρος φέρνουν δυναμικό παρών από τους Παναθηναϊκούς

Previous article

Η φανέλα παραμένει βαριά – Η κατρακύλα στο ranking δε θάμπωσε την λάμψη του!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.