0

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο…

Αυτή ήταν μία νύχτα από τα παλιά. Μία νύχτα από εκείνες τις ιστορικές, που γιγάντωσαν το όνομα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη. Ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, ένα γήπεδο – καμίνι, μία ηρωική κατάθεση ψυχής και στο τέλος μία ηρωική πρόκριση.

Το τριφύλλι έκανε αυτό που κάποιοι έλεγαν «θαύμα», απέκλεισε την Λανς χάρη στο 2-0 του επαναληπτικού και συνεχίζει στο League phase του Conference League. Μόνο που τα κέρδη αυτής της βραδιάς είναι πολυεπίπεδα.

Κέρδισε τον κόσμο του

Ο Παναθηναϊκός εδώ και πολύ καιρό ψάχνει την χαμένη του συσπείρωση. Ψάχνει μία μεγάλη στιγμή για να ζεστάνει τον κόσμο του και να τον φέρει ξανά στο πλευρό του.

Τα πάντα θα μπορούσαν να είχαν καταστραφεί την Κυριακή, όταν ο Λεβαδειακός απείχε δευτερόλεπτα από την απόλυτη πυρπόληση των πράσινων ονείρων, όμως εκείνο το γκολ του Σπόραρ φαίνεται πώς άλλαξε όλο το μομέντουμ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το ταξίδι από την Κόλαση στον Παράδεισο στο χρόνο ρεκόρ και πλέον με την πρόκριση στο τσεπάκι μπορεί να κάνει άλλου είδους όνειρα.

Ναι, η Λανς έμοιαζε δύο ταχύτητες μπροστά, αλλά ξέχασε την ουσία στην Γαλλία. Αστόχησε σε πέναλτι στην αρχή του ματς, σπατάλησε όσες ευκαιρίες που έφτιαξε, έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Ντραγκόφκσκι, αλλά και σε έναν απόλυτα κυνικό αντίπαλο.

Το τριφύλλι εκμεταλλεύτηκε όλες τις στιγμές του, βρήκε γκολ από τα νέα του μεγάλα καλοκαιρινά αποκτήματα (Πελίστρι, Τετέ) άντεξε ως το τέλος και πλέον έχει την ψυχολογία στον… Θεό.

Πίστωση χρόνου και… πίστη

Ο Ντιέγκο Αλόνσο κέρδισε με το σπαθί του την πίστωση χρόνου που είχε ζητήσει και πλέον το τριφύλλι στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα, όπου ήδη έχει χάσει πολύτιμο έδαφος από την ήττα της πρεμιέρας από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να χτίσει σερί νικών απέναντι στην Καλλιθέα και να πάει την 4η αγωνιστική στην Τούμπα, με στόχο ένα ακόμα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ, που θα δείξει αν οριστικά μπορούμε να μιλάμε για μία μεγάλη πράσινη επιστροφή σε όλους τους στόχους.

Αυτή η αίσθηση της μεγάλης αλλαγής στο ψυχολογικό επίπεδο, την βλέπεις και στο στοιχηματικό επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός πήρε αμέσως παιχνίδι και παρότι παραμένει από τους μπουκ ως τέταρτο φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Super League, η απόδοση του έπεσε στο 5,50 και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δεχθεί έντονες πιέσεις τις επόμενες ημέρες.

Διότι, αν οι πράσινοι κατάφεραν να πετάξουν εκτός Ευρώπης μία τόσο καλύτερη ομάδα όπως η Λανς (με βάση όσα έδειξαν οι δύο αγώνες απέναντι στους Γάλλους), τότε λίγα πράγματα μπορούν πλέον να τρομάξουν την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο.

«Φωτιά» το πρόγραμμα για Παναθηναϊκό: Ντέρμπι και δύσκολες αποστολές πριν και μετά τη Μπάνια Λούκα και την Τσέλσι

Previous article

Ρεκόρ θεατών σε όλα τα ευρωπαϊκά προκριματικά στο ΟΑΚΑ και 4ο καλύτερο στην ιστορία του Conference!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.