0

Με τον Ντραγκόφσκι να δίνει το σύνθημα και τους Πελίστρι, Τετέ να βρίσκουν δίχτυα ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 την ποιοτική Λανς και συνεχίζει στο Conference League.

Στο 62ο λεπτό ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ στο ΟΑΚΑ. Ο Φακούντο Πελίστρι κάνοντας κίνηση από τα δεξιά έδωσε στον Ιωαννίδη που έχασε τις κόντρες αλλά ο Ουρουγουανός με το αριστερό νίκησε τον Σαμπά κάνοντας το 1-0 με την κερκίδα να… ξεσπά σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο Ουρουγουανός εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Φακούντο Πελίστρι, μετά την πρόκριση επί της Λανς στάθηκε στην εμπιστοσύνη του κόσμου που γέμισε το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φακούντο Πελίστρι στην κάμερα της Cosmote TV:

«Όταν ήρθα παίξαμε με την Λανς εκεί, έπρεπε να βιαστώ να κάνω τα πάντα για να πάω στη Γαλλία, εκεί φτάσαμε πολύ κοντά στην ισοπαλία. Σήμερα ήθελα να δώσω αυτά που μπορώ και τα κατάφερα.

Ξέραμε πως θα παίξουμε. Είχαμε προετοιμάσει το πλάνο μας, προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, ξέραμε τα αδύνατα σημεία τους και πως αν κρατήσουμε το μηδέν θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός ανήκει στην Ευρώπη. Παίξαμε σα να είναι ένας τελικός και να προκριθούμε. Όταν μάθαμε πως θα είναι sold out το ματς θέλαμε να ανταποδώσουμε την πίστη που μας δείξανε».

Αλόνσο: “Το μήνυμα το έδωσαν οι φίλαθλοί μας, είχαμε όλοι μαζί την ίδια πίστη”

Previous article

Τετέ: «Τα γκολ μου σημαίνουν την αρχή μίας ιστορίας που θα ζήσουμε όλοι μαζί»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.