0

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας είχε μάλλον το καλύτερο καλοκαίρι της ιστορίας της φέτος, αφού ξεπέρασε τα εμπόδια των Στρούγκα, Τσέλιε, ΑΠΟΕΛ και Μίντιλαντ και με το επικό 3-2 στην έδρα της χτες το βράδυ κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να βρεθεί στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτή την στιγμή άπαντες στην σλοβακική πρωτεύουσα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, όμως είναι προφανές πως έχουν στο μυαλό τους και την ενίσχυση του ρόστερ, ειδικά τώρα που έχουν εξασφαλιστεί 8 αναμετρήσεις στο υψηλότερο επίπεδο, οι οποίες θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον όλης της Ευρώπης.

Εδώ και καιρό άλλωστε είναι γνωστό ότι η Σλόβαν αναζητά επιθετικό και στην κορυφή της λίστας της έχει τον Αντράζ Σπόραρ, που στο παρελθόν μεγαλούργησε με την φανέλα της. Όλα δείχνουν μάλιστα πως και ο Σλοβένος επιθετικός θέλει να επιστρέψει στην Μπρατισλάβα και τα έχει βρει με την πρώην ομάδα του.

Το «κλειδί» για να γίνει η μεταγραφή είναι η συμφωνία της Σλόβαν με τον Παναθηναϊκό, δηλαδή η κάλυψη των οικονομικών απαιτήσεων των «πράσινων». Με την χτεσινή της πρόκριση λοιπόν, η σλοβακική ομάδα έχει εξασφαλίσει μίνιμουμ ένα ποσό της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ, δίχως να υπολογίζονται σε αυτά έσοδα από τυχόν νίκες, ισοπαλίες, προκρίσεις, τηλεοπτικά και εισιτήρια στην συνέχεια της ευρωπαϊκής της παρουσίας.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι οι οικονομικοί πόροι υπάρχουν και πλέον είναι απόλυτα στο χέρι της Σλόβαν να αποφασίσει εάν θα δώσει ένα ποσό για να φέρει πίσω τον Σπόραρ ή θα στραφεί σε κάποια άλλη περίπτωση. Το «Τριφύλλι» πάντως είναι έτοιμο για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Σλοβένου, έχοντας στην κορυφή της λίστας του τον Μαμά Μπαλντέ.

Περνάει τη Λανς και τελειώνει με ΟΛΕΣ τις «Λανς» μετά!

Previous article

Υπογράφει Γιούρτσεβεν για 2 χρόνια!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.