0

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε εντυπωσιακά το καλοκαίρι με την υπογραφή του κορυφαίου γκαρντ που κυκλοφορούσε στην αγορά, Λορέντζο Μπράουν και το κλείνει εξίσου εντυπωσιακά καθώς λίγο πριν βγει ο Αύγουστος ετοιμάζεται και όλα δείχνουν πως ντύνει στα πράσινα τον Ομέρ Γιούρτσεβεν, μια λύση… πολυτελείας πίσω από τον Νο1 σέντερ της περυσινής Ευρωλίγκας, Ματίας Λεσόρ.

Ο Αταμάν τον ζήτησε, ο Παναθηναϊκός με εντολή Γιαννακόπουλου προχωρά στην απόκτησή του, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό την θέση «5» με έναν παίκτη που έχει ποιότητα και μέγεθος.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν στους όρους που περιλαμβάνει αμοιβή ύψους κοντά στο 1 εκατ ευρώ για τον Γιούρτσεβεν. Το συμβόλαιο θα είναι διετές με τους πράσινους να έχουν δυνατότητα opt out το επόμενο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόκτησή του δεν έχει να κάνει με την υπόθεση Μπαλτσερόφσκι καθώς μέχρι τώρα δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στην μετακίνησή του σε άλλη ομάδα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν ήθελε η ομάδα να ρισκάρει στη θέση 5 κι εφόσον ο Γιούρτσεβεν είναι η πρώτη επιλογή, δόθηκε η εντολή να προχωρήσουν σε υπογραφές, χωρίς να περιμένουν τι θα συμβεί με τον Πολωνό.

Εξασφάλισε… μίνιμουμ 20 εκατ. και αποφασίζει για Σπόραρ η Σλόβαν Μπρατισλάβας!

Previous article

Τετέ: «Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση – Θα δώσω τα πάντα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.