0

Έρχονται εξελίξεις με τον Σλοβένο στράικερ!

Η μεταγραφή του Αντράζ Σπόραρ στη Σλόβαν Μπρατισλάβας φαίνεται να βρίσκεται στα τελικά της στάδια, με την ομάδα της Σλοβακίας να αποτελεί το ξεκάθαρο φαβορί για την απόκτησή του. Ο Σπόραρ ήταν εδώ και καιρό ο βασικός στόχος της Σλόβαν για την ενίσχυση της επίθεσής της.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, εκπρόσωπος της Σλόβαν αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ακόμα και μέσα στην ημέρα, για να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό σχετικά με την απόκτηση του Σλοβένου επιθετικού.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν μετά τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Λανς, καθώς και η Σλόβαν έχει απόψε (28/8) έναν κρίσιμο αγώνα με τη Μίντιλαντ για την πρόκριση στη League Phase του Champions League.

Ανεξάρτητα από την εξέλιξη του αγώνα, πάντως, η Σλόβαν έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Europa League, γεγονός που θα ενισχύσει οικονομικά την ομάδα με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα χρήματα θα αξιοποιηθούν, μεταξύ άλλων, και για τη μεταγραφή του Σπόραρ.

Νικολογιάννης: «Αβαντάζ για τον Παναθηναϊκό ο κόσμος – Ταχύτητα και ποιότητα με Πελίστρι, Τετέ στα άκρα»

Previous article

Αθανασίου: «Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού με Λανς και το ανοιχτό παράθυρο στα χαφ – Έδρα από τα παλιά το ΟΑΚΑ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.