0

Αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό θα έχει η εντεκάδα του Ντιέγκο Αλόνσο κόντρα στη Λανς.

Ο Παναθηναϊκός δίνει αύριο Πέμπτη έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες -αν όχι τον σημαντικότερο- για την φετινή σεζόν, και ας βρισκόμαστε ακόμα στα τέλη του Αυγούστου. Το ”Τριφύλλι” παίζει το Ευρωπαϊκό του μέλλον κόντρα στη Λανς και ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός θα του αφήσει μία μεγάλη μελανιά στη σεζόν από πολύ νωρίς. Η μη είσοδος σε Ευρωπαϊκούς ομίλους δεν θα είναι μία κατάσταση εύκολα διαχειρίσιμη.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές σε σχέση με την εντεκάδα κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο Ντραγκόφσκι θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, ενώ από την αμυντική τετράδα την θέση του θα κρατήσει και ο Κώτσιρας στα δεξιά. Στα αριστερά θα αγωνιστεί ο Μλαντένοβιτς, ενώ στα στόπερ δίπλα στον Ίνγκασον διεκδικούν θέση οι Γεντβάι και Σένκεφελντ, με τον πρώτο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει.

Στο κέντρο θα επιστρέψει ο Αράο όπως αναμενόταν και δίπλα του θα είναι ο Τσέριν. Ενώ θέση διεκδικεί ο Μαξίμοβιτς από τον Μπακασέτα, καθώς ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Συν ότι έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια και μπορεί να χρειάζεται δύο ανάσες παραπάνω.

Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Πελίστρι στη θέση του Μαντσίνι, ενώ από την άλλη πλευρά θα αγωνιστεί ο Τετέ. Αμφότεροι δίπλα στον Φώτη Ιωαννίδη!

Ο Αράο πάει στον Αλαφούζο για νέο συμβόλαιο… νοιώθοντας πολύ “δυνατός”!

Previous article

Στην Εθνική Πολωνίας ο Ντραγκόφκσι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.