0

Ο Ισπανός εξτρέμ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό χάρη στον Τσάβι Ρόκα και αποτέλεσε έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας επί Γιοβάνοβιτς, πετυχαίνοντας μάλιστα και το μοναδικό γκολ στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη την χρονιά που οδηγούσε το «Τριφύλλι» προς το Πρωτάθλημα, όντας πρώτος σκόρερ μέχρι εκείνη την στιγμή, δυστυχώς τον άφησε για αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων, ενώ όταν επέστρεψε στην δράση δεν κατάφερε να φτάσει τα στάνταρ του παρελθόντος.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν τον χρησιμοποιούσε σχεδόν καθόλου ενώ και ο Ντιέγκο Αλόνσο τον έθεσε εκτός πλάνων. Αυτός λοιπόν που θέλει να του δώσει μια νέα ευκαιρία είναι ο άνθρωπος που τον έφερε στον Παναθηναϊκό, ο Τσάβι Ρόκα, που βρίσκεται πλέον στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Αϊτόρ φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με την κυπριακή ομάδα και το μοναδικό που μένει είναι το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του. Δεν έχει πάντως ξεκαθαρίσει ακόμα εάν θα πάει στην ΑΕΚ ως ελεύθερος ή ως δανεικός, κάτι που θα γίνει γνωστό μόλις οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

Υπενθυμίζουμε πως ο Αϊτόρ μέτρησε συνολικά 95 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 24 γκολ και μοιράζοντας 15 ασίστ.

Ξεκινάει το γήπεδο: Βγήκε η οικοδομική άδεια για το Βοτανικό!

Previous article

Χάρης Δούκας: «Ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό και την Αθήνα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.