0

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει την απόφαση να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή και τη θέση «8», έχοντας ήδη στη λίστα του μερικά ονόματα ποδοσφαιριστών.

Ο Τόνι Βιλένα κάνει κακές εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, που έχει πάρει την απόφαση να ενισχυθεί στη συγκεκριμένη θέση. Ο Ολλανδός μέσος αποκτήθηκε την περασμένη χρονιά από το «τριφύλλι», αλλά έκτοτε δεν έχει βοηθήσει την ομάδα.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει ήδη να προσθέτει ορισμένα ονόματα στη μεταγραφική του λίστα, «σκαλίζοντας» τις υποθέσεις για να κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστή στο «8». Τα ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί είναι αρχικά αυτά των Χουάνγκ Ιν-Μπέομ και Σουαλιχό Μεϊτέ, που είναι γνώριμοι στα ελληνικά δεδομένα λόγω της παρουσίας τους σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» εξετάζουν και τις περιπτώσεις τον Εβάντερ, Πεπέ, που αγωνίζονται στους Πόρτλαντ Τίμπερς και Γκρέμιο αντίστοιχα. Σε όλες τις περιπτώσεις των παικτών έχουν γίνει μονάχα διερευνητικές επαφές και πιθανότατα οι «πράσινοι» θα εντείνουν τις προσπάθειές τους τις επόμενες ημέρες.

 

Ο Ισπανός Μαρτίνεθ Μουνουέρα σφυρίζει τη ρεβάνς με τη Λανς

Previous article

Η απόφαση για Ιωαννίδη, το κατάμεστο ΟΑΚΑ και η υποχρέωση για προκριματικά στο Champions League

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.