0

Άμεσες εξελίξεις αναμένονται στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού…

Ο Παναθηναϊκός επικεντρώνεται στην πρόκριση με την Λανς, και όλη η ενέργεια της ομάδας κατευθύνεται προς αυτό το ματς.

Στο ΟΑΚΑ αναμένεται μεγάλη προσέλευση την Πέμπτη, με τον κόσμο να δίνει το παρών και το γήπεδο να γίνεται “καμίνι”.

Παράλληλα, υπάρχει ακόμη αγωνία για τα μεταγραφικά, καθώς αποκαλύπτεται ενδιαφέρον για έναν αμυντικό μέσο (8άρι) και για εξτρέμ, σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ.

Ενεργοποιούνται επίσης οι Μαγκνουσόν και Πάλμερ στην προσπάθεια να αποφευχθεί η μεταγραφή αριστερού στόπερ. Αυτή η εβδομάδα, εκτός από χαρμόσυνα νέα για την πρόκριση και πιθανώς πριν από την αναμέτρηση με την Λανς, μπορεί να φέρει και άλλα ευχάριστα νέα.

Η διοίκηση των πράσινων προτίθεται να πραγματοποιήσει ραντεβού με τον Ιωαννίδη, για να του κάνει προσφορά αύξησης αποδοχών και να τον δεσμεύσει στην Ελλάδα και το Τριφύλλι για πολλά χρόνια ακόμα. Παρά τις τιμητικές προτάσεις που έχει δεχθεί ο παίκτης και τα εκατομμύρια που “πετιούνται” γύρω του, η διοίκηση της ομάδας φαίνεται αποφασισμένη να κλείσει το θέμα μια και καλή.

Έτσι, δρομολογείται μια συνάντηση που θα ξεκαθαρίσει τα πάντα, με τον Φώτη να παίρνει τα χρήματα που του αναλογούν.

Δεν θα μας κάνει εντύπωση αν αυτό συμβεί και πριν την αναμέτρηση με την Λανς, ενώ σε κάθε περίπτωση δεν θα πάρει και πολλές μέρες μετά την Λανς.

Αυτό το ραντεβού, το δεύτερο μέτωπο που θα κλείσει ο Παναθηναϊκός μετά το ευρωπαϊκό του παιχνίδι, είναι αυτό του Τσέριν.

Ο Σλοβένος άσος είναι ένα από τα βασικά γρανάζια στην πράσινη μηχανή και αναμένεται επίσης να πολλαπλασιάσει τις αποδοχές του μαζί με τα χρόνια εργασίας του στο Τριφύλλι.

Αυτόν «τελείωσε» οριστικά ο Αλόνσο!

Previous article

Ξεκίνησε τις συζητήσεις για Μπαλντέ ο Παναθηναϊκός – Υπάρχει και αντίπαλος στην υπόθεση

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.