0

Οι δηλώσεις του Ντιέγκο Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με σκορ 2-1 από τη Λανς στη Γαλλία.

Η Λανς επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού στο «Φελίξ Μπολάρ», στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στα playoffs του Conference League και η πρόκριση στη League Phase θα κριθεί στο ΟΑΚΑ.

Στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε για αυτά που έλειψαν από το παιχνίδι των «πρασίνων» αλλά και γι’ αυτά που έκαναν καλά, ενώ υποσχέθηκε πως η ομάδα του θα δώσει τα πάντα στη ρεβάνς ώστε να καταφέρει να προκριθεί.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

«Κατ’ αρχάς να πω ότι ήμασταν καλύτεροι όσον αφορά την κατοχή της μπάλας. Προσπαθήσαμε αρκετά στο πρώτο μέρος για να κάνουμε παιχνίδι από τις πτέρυγες. Στο δεύτερο μέρος το βελτιώσαμε αυτό και σπρώξαμε τον αντίπαλο προς τα πίσω. Ουσιαστικά βελτιωθήκαμε στην ανάκτηση της μπάλας, σ’ αυτό δηλαδή που μας έλειψε στην φάση του δεύτερου γκολ που δεχθήκαμε».

Για την δυναμική και την ένταση που έβγαλε η Λανς και όχι ο Παναθηναϊκός:

«Θεωρώ πως η ομάδα έπαιξε καλά από φυσικής πλευράς. Αλλά θαρρώ πως παίξαμε με μία ομάδα που βρίσκεται στο πρωτάθλημα με την καλύτερη φυσική κατάσταση στην Ευρώπη. Και μία από τις πιο δυναμικές ομάδες στο γαλλικό πρωτάθλημα. Εμείς δυσκολευτήκαμε στα πρώτα λεπτά στο πρώτο μέρος του αγώνα κι έτσι τους δώσαμε ευκαιρία να πάρουν την μπάλα και να δημιουργήσουν καταστάσεις απειλητικές για μας. Και στο επόμενο παιχνίδι έχουμε μία μεγάλη πρόκληση τόσο από τακτικής όσο από πλευράς φυσικής κατάστασης. Και γι’ αυτό θα δώσουμε την μάχη μας».

Για την γκολάρα του Ιωαννίδη και την σημασία που έχει να είναι γεμάτο το ΟΑΚΑ:

«Το αβαντάζ το έχει η Λανς, γιατί κέρδισε το πρώτο ματς. Δεν ξέρω το ποσοστό, αλλά πλέον υπάρχει διαφορά ενός τέρματος. Εμείς πρέπει όμως να δώσουμε την μάχη μας στην Αθήνα για να προκριθούμε. Είναι αδύνατο να σας εγγυηθώ το αποτέλεσμα του επόμενου αγώνα. Αυτό που μπορώ να σας εγγυηθώ είναι πως θα δώσουμε την ζωή μας για να παραμείνουμε στην Ευρώπη. Αναμφισβήτητα το ότι θα έχουμε πολλούς φιλάθλους μας μαζί είναι σημαντικό. Όμως δεν μπορούμε να τους ζητήσουμε να παίξουνε στην θέση μας. Εμείς πρέπει να παίξουμε για κείνους».

Για τις πολλές σέντρες που έγιναν:

«Σίγουρα παίξαμε με πολλές σέντρες. Όμως πρέπει να μάθουμε να το κάνουμε αυτό. Δηλαδή να τις χρησιμοποιούμε για να πιέζουμε την ομάδα και να την κλείνουμε προς τα πίσω. Να πηγαίνουμε ύστερα περισσότερο στο ένας εναντίον ενός. Ήταν ο τρίτος αγώνας για τον Τετέ, ο πρώτος για τον Πελίστρι, ο Ιωαννίδης γυρνάει από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας. Όσο περνάει ο καιρός, θα κατανοήσουν καλύτερα το σύστημα κι αυτό που θέλουμε να πετύχουμε».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός και αν ήταν πέναλτι στην φάση του Πελίστρι:

«Όσον αφορά το πέναλτι δεν μπορώ να σας πω μία γνώμη. Ο διαιτητής το έδωσε και το πήρε πίσω. Για μένα ίσως να ήταν πέναλτι, αλλά εκείνος είχε άλλη άποψη. Σχετικά με το πρώτο σκέλος, σίγουρα πιστεύουμε. Θα είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Πνεύμα, καρδιά και χαρακτήρας για τον επόμενο αγώνα».

Για το γκολ που μπήκε από ατομική και όχι από ομαδική προσπάθεια:

«Κατ’ αρχάς παίζει και ο αντίπαλος, δεν παίζουμε μόνοι μας. Ξέρετε πολύ καλά, αφού είστε Γάλλος δημοσιογράφος, είναι μία επικίνδυνη ομάδα, όταν επιτίθεται και καλή αμυντικά. Η Λανς αμύνεται πολύ ψηλά. Σήμερα όμως δεν το έκανε. Αμύνθηκε πολύ πίσω. Και όταν ήτανε πίσω, πήγαν σε 3-5-1, ποιος τους ανάγκασε να το κάνουν αυτό. Μετά προσπαθήσαμε να κάνουμε το ματς μας, με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσαμε. Κάθετα ήταν δύσκολο γιατί υπήρχαν πολλοί παίκτες. Γι’ αυτό προσπαθήσαμε να παίξουμε απ’ έξω. Δεν είχαμε όμως καλές αποφάσεις και καλές τελικές. Αμύνθηκαν κοντά στην εστία τους».

Για τα προβλήματα στα άκρα της άμυνας:

«Ήτανε λάθος που μπορεί να συμβεί. Πολύ σαφές λάθος.Αλλά μετά στο 11v11 ήμασταν ικανοί να ψάξουμε αυτό που θέλαμε. Πριν από την αποβολή τέσσερις φορές ο Ιωαννίδης ήταν χέρι με χέρι με τον Ντάνσο κι έτρεχε προς την εστία».

Ίνγκασον: «Ήμασταν ο χειρότερος… εχθρός μας, φανταστικό το γκολ του Ιωαννίδη»

Previous article

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την ρεβάνς με την Λανς!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.