0

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι αλήθεια ότι δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι με τον τρόπο που θα θέλαμε. Επίσης, τα πράγματα άλλαξαν μετά την κόκκινη κάρτα. Πιστεύω ότι ήμασταν ο χειρότερος… εχθρός μας, πουλούσαμε τη μπάλα. Δεν τα πήγαμε καλά στο τρανζίσιον και επιτρέψαμε πολλές αντεπιθέσεις. Κι αυτό συνέβαινε πολύ περισσότερο στο 1ο ημίχρονο.

Στο 2ο ημίχρονο μαζέψαμε τα πράγματα, κάναμε περισσότερες ευκαιρίες και μπορέσαμε να κυκλοφορήσουμε και να έχουμε καλύτερη κατοχή της μπάλας. Μετά βέβαια είχαμε τον Φώτη, που πέτυχε ένα φανταστικό γκολ, που μας ξαναέβαλε στο παιχνίδι. Ο στόχος ήταν να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Βεβαίως υπολείπονται ακόμη 90′ αγώνα στην Αθήνα. Δεν φεύγουμε με το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά στην Αθήνα θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση. Ήταν δύσκολο, γιατί αμύνθηκαν πολύ βαθιά. Μας έλειψε μάλλον η τελική πάσα.

Κάποιες φορές ο κόσμος πιστεύει ότι είναι εύκολο να βρεις το γκολ όταν είσαι με παίκτη περισσότερο, αλλά παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα που έπαιξε καλή άμυνα. Μπορούσαμε κάτι περισσότερο, αλλά έλειπαν οι τελικές πάσες».

Κριτική Παναθηναϊκού: «Συστήθηκε» ο Πελίστρι, έδειξε την κλάση του ο Ιωαννίδης

Previous article

Αλόνσο: «Θα είναι δύσκολο, αλλά θα δώσουμε και τη ζωή μας για να μείνουμε στην Ευρώπη»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.