0

Αυτό το γκολ παγκόσμιας κλάσης που έβαλε ο Φώτης Ιωαννίδης, έκανε το 2-1 και κράτησε ζωντανό τον Παναθηναϊκό για τη ρεβάνς, αλλά θα χρειαστεί η ομάδα να είναι πολύ καλύτερη, για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση. Και κυρίως να γεμίσει το ΟΑΚΑ και η Λανς με 60.000 κόσμο να νιώσει την έδρα.

Η αρχή ήταν εφιαλτική και για να είμαστε ειλικρινείς, αν η Λανς δεν έμενε με δέκα παίκτες με την αποβολή του Μεντίνα στο 21′, για το εγκληματικό πάτημα πάνω στον Μπακασέτα, ίσως να μην υπήρχαν πιθανότητες για τον Παναθηναϊκό. Με πολλά προβλήματα στις άκρες του ο Παναθηναϊκός ήταν και μία και δύο ταχύτητες πίσω από την Λανς και δέχθηκε πολύ γρήγορα το πρώτο γκολ με τον Φρανκόφσκι στο 3′. Η αριστερή πλευρά με Μλαντένοβιτς, Τζούρισιτς είδε έναν αντίπαλο μόνο του να σκοράρει και η δεξιά πλευρά δεν μπόρεσε να ανακόψει τον Σοτοκά, που έκανε την πάσα.

Η Λανς συνέχισε να πιέζει είχε μία, δύο καλές φάσεις ακόμα και φτάσαμε στο 21′ και την κόκκινη του Μεντίνα πάνω στον Μπακασέτα, που με τάκλιν κέρδισε την μπάλα και την αποβολή. Αμέσως μετά ο Παναθηναϊκός έχασε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Τσέριν, αλλά και πάλι η Λανς μετά από ένα λάθος του Κώτσιρα και γρήγορη επίθεση έφθασε στο δεύτερο γκολ με τον Σαΐντ.

Μετά το 2-0 ο Παναθηναϊκός είχε μόνιμα την μπάλα, αλλά είχε αργή ανάπτυξη και ήταν προβλέψιμος, μέχρι που πήρε την μπάλα ο Φώτης Ιωαννίδης και σαν ένας άλλος Ρονάλντο (ο παλιός, το φαινόμενο) πέρασε τέσσερις παίκτες και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-1.

Ο Αλόνσο άργησε να βάλει στο γήπεδο Βαγιαννίδη και Πελίστρι και μόλις μπήκαν άλλαξε ταχύτητα η ομάδα. Σε μία τρομερή ενέργεια του Πελίστρι από αριστερά κέρδισε αρχικά πέναλτι, αλλά μετά από υπόδειξη του VAR ο Ούγγρος διαιτητής το πήρε πίσω, διότι θεώρησε ότι ο αμυντικός το είχε το χέρι πίσω από την πλάτη, αν και αυτό δεν φαίνεται έτσι στο replay.

Ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρία με τον Γερεμέγεφ να κάνει το 2-2, η Λανς και με παίκτη λιγότερο είχε παραδώσει πνεύμα και έτσι το ματς τελείωσε χωρίς να φθάσει σε ένα δεύτερο γκολ η ομάδα του Αλόνσο.

Τώρα πάμε σε μία ρεβάνς πολύ δύσκολη, όπου το ΟΑΚΑ πρέπει να είναι γεμάτο από 60.000 κόσμο, για να αυξήσει τις πιθανότητες του ο Παναθηναϊκός. Το φαβορί παραμένει η Λανς και θα χρειαστεί στην ενδεκάδα του ο Αλόνσο να έχει τους πιο γρήγορους παίκτες που διαθέτει το ρόστερ.

Πηγή: sdna.gr

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την ρεβάνς με την Λανς!

Previous article

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει το τέλειο ματς στη ρεβάνς – Για εμένα είναι πέναλτι»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.