0

Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι: Δεν φέρει ευθύνη στα δύο γκολ που δέχτηκε, ενώ στο δεύτερο έκανε αρχικά την απόκρουση. Έκανε κάποιες επεμβάσεις στο υπόλοιπο του αγώνα.

Γιάννης Κώτσιρας: Δεν του βγήκε το ματς και δεν μπόρεσε να προσφέρει πράγματα στην ομάδα.

Ίνγκι Ίνγκασον: Υπέπεσε σε κάποια λάθη, όμως γενικά έδωσε αρκετές μάχες, κέρδισε τις περισσότερες και είχε συνολικά θετική εικόνα.

Τιν Γεντβάι: Ο έτερος στόπερ του «Τριφυλλιού» αγωνίστηκε ξανά στην αριστερή πλευρά και είχε κάποια προβλήματα, κυρίως όμως όταν είχε την μπάλα ο Παναθηναϊκός. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν σχετικά καλός.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς: Μέτριος ανασταλτικά, φέρει ευθύνη στην φάση του πρώτου γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε και ειδικά στα τελευταία λεπτά προσπάθησε να φτιάξει φάσεις με τις σέντρες του.

Γουίλιαν Αράο: Έδωσε αρκετές μάχες κόντρα στα «τρεχαντήρια» της Λανς στο ματς, όμως δεν κατάφερε να επιβληθεί. Είχε πάντως τις στιγμές του.

Άνταμ Τσέριν: Έτρεξε αρκετά ο Σλοβένος χαφ, που μπορούσε όμως να προσφέρει περισσότερα και δημιουργικά, και ανασταλτικά.

Τάσος Μπακασέτας: Άργησε να προσαρμοστεί στις υψηλές ταχύτητες του αγώνα και δεν κατάφερε να δώσει πολλά στην ομάδα.

Φίλιπ Τζούρισιτς: Δεν μπήκε στο πνεύμα του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Βελτιωμένος στην επανάληψη, δίχως πάντως να φτιάξει την μεγάλη φάση.

Τετέ: Προσπάθησε ο Βραζιλιάνος, που δεν μπήκε όμως ούτε αυτός στο πνεύμα του αγώνα. Αντικαταστάθηκε στην διάρκεια του δεύτερου μέρους λόγω της κάρτας που είχε.

Φώτης Ιωαννίδης: Στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να νικήσει την άμυνα της Λανς, κυρίως λόγω ταχύτητας. Στην επανάληψη ωστόσο έδειξε την τεράστια κλάση του, πετυχαίνοντας ίσως το ωραιότερο γκολ της καριέρας του, έχοντας… αδειάσει όλη την αντίπαλη άμυνα!

Γιώργος Βαγιαννίδης: Καλύτερος του Κώτσιρα στο διάστημα που αγωνίστηκε, προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά με τις προωθήσεις του.

Φακούντο Πελίστρι: Έδειξε με το… καλημέρα δείγμα της ποιότητάς του ο Αργεντινός, που πρωταγωνίστησε και στην φάση όπου αρχικά δόθηκε πέναλτι υπέρ του «Τριφυλλιού», με τον διαιτητή να αλλάζει απόφαση αφού είδε το βίντεο.

Νεμάνια Μαξίμοβιτς: Καλή η παρουσία του στον χώρο της μεσαίας γραμμής, δίχως πάντως να ξεχωρίσει.

Δημήτρης Λημνιός: Στα λεπτά που αγωνίστηκε δεν προσέφερε κάτι ιδιαίτερο στην ομάδα.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ: Μπήκε στα τελευταία λεπτά για να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή κι έχασε μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά.

Ιωαννίδης: “Δε γίνεται να είμαστε εκτός Ευρώπης, θα δώσουμε το 100% στη ρεβάνς”

Previous article

Ίνγκασον: «Ήμασταν ο χειρότερος… εχθρός μας, φανταστικό το γκολ του Ιωαννίδη»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.