0

Ο Ρουμπέν Αμορίμ κλήθηκε να απαντήσει εκ νέου σε ερώτηση για τη μεταγραφή επιθετικού στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, επισημαίνοντας για ακόμη μια φορά πως θέλει την πρώτη του επιλογή.

Στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση των «λιονταριών» με τη Φαρένσε, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε ξανά την υπόθεση απόκτησης ενός επιθετικού, μετά το «ναυάγιο» της μετακίνησης του Βίτορ Ρόκε στη Σπόρτινγκ.

«Η Σπόρτινγκ έχασε τη δεύτερη επιλογή της (Ρόκε) και διαπραγματεύεται με μια τρίτη. Αυτό σημαίνει πως ο σύλλογος δεν μπορεί να κρατηθεί αιχμάλωτος από την πρώτη επιλογή του (Ιωαννίδης);» ήταν η ερώτηση του Πορτογάλου δημοσιογράφου.

H απάντηση του Αμορίμ:

«Δεν ξέρω ποια είναι η πρώτη επιλογή που έχετε στο μυαλό σας (γέλια). Προφανώς δεν θα σχολιάσω αυτό το θέμα. Υπάρχουν παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, παρόλο που παίζουν στην επίθεση, είναι διαφορετικές θέσεις και έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Δεν ήξερα ότι διαπραγματευόμασταν μια τρίτη επιλογή, που είναι έκπληξη για μένα. Και αν είναι έκπληξη για μένα, μου φαίνεται πολύ δύσκολο. Για τη θέση που μιλάτε, ξαναλέω, θέλουμε τις πρώτες επιλογές, μερικές φορές έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Πολλές φορές μπορούμε να το καταφέρουμε, άλλες φορές όχι. Προσπαθούμε για την πρώτη επιλογή. Ας δούμε αν μπορούμε να το καταφέρουμε, αλλά αρχίζει να μας μένει λίγος χρόνος. Είμαι πρόθυμος να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου».

Γιαννακόπουλος: «Αν ισχύουν αυτά πρέπει να επέμβει η Δικαιοσύνη»

Previous article

Δώρο DPG σε όλη την ομάδα για το 7ο: Όλοι μαζί για ένα τριήμερο στο Costa Navarino!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.