0

Το παρασκηνιακό ρεπορτάζ με πρωταγωνιστές τον Ισπανό μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού και την κυπριακή ομάδα.

Το απόγευμα της Τετάρτης (21/8) βγήκε στο ρεπορτάζ η είδηση για τον επόμενο μεταγραφικό στόχο (με…άρωμα Ελλάδας) του Τσάβι Ρόκα και της ΑΕΚ Λάρνακας πως η κυπριακή ομάδα, μετά το deal με τον Γιώργο Αθανασιάδη, έχει βάλει στο…σημάδι και τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα!

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός παρότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα αγωνιστικά πλάνα του τεχνικού του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο έχει συμβόλαιο που…τρέχει για έναν ακόμα χρόνο.

Βάσει συμβολαίου οι καθαρές (net) ετήσιες αποδοχές του κυμαίνονται στα 800 χιλιάρικα. Χρήματα που σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει η ΑΕΚ Λάρνακας, όσο καλή διάθεση κι αν δείξει για οικονομική υπέρβαση.

Για να ξεπεραστεί το συγκεκριμένο «αγκάθι» και να΄χει βάσιμες ελπίδες η κυπριακή ομάδα, θα πρέπει ο Αϊτόρ να μην φύγει με άδεια χέρια από τον Παναθηναϊκό, να λάβει αποζημίωση και αυτομάτως να χαμηλώσει τα «θέλω» του για την υπογραφή συμβολαίου με την ΑΕΚ Λάρνακας

Αναμφίβολα πάντως η παρουσία του Τσάβι Ρόκα αποτελεί το γερό…χαρτί των Κυπρίων, δεδομένου πως ο τεχνικός διευθυντής του κλαμπ είναι αυτός που τον έφερε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του ΄20 και διατηρεί…βελούδινη σχέση μαζί του.

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει το τέλειο ματς στη ρεβάνς – Για εμένα είναι πέναλτι»

Previous article

Ζήλεψαν τον DPG οι Αγγελόπουλοι και στέλνουν και αυτοί τον Ολυμπιακό τριήμερο διακοπές!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.