0

Ο Ρούμπεν Βάργκας απασχόλησε τον Παναθηναϊκό και τον απασχολεί ακόμα. Μπορεί να κατέληξε εν τέλει στην υπόθεση του Φακούντο Πελίστρι, όμως είναι «ζωντανή» η μεταγραφή εξτρέμ.

Ο Παναθηναϊκός είχε βρει σημείο επαφής με την Άουγκσμπουργκ για τη μεταγραφή του Ρούμπεν Βάργκας, όμως ο ίδιος ήταν διστακτικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα, αφού προτιμά να πάρει μεταγραφή σε ομάδα που αγωνίζεται στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Παρ’ όλα αυτά, ο Ελβετός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ντυθεί στα πράσινα, αλλά ζήτησε μερικές ημέρες διορία, αναμένοντας κάποια πρόταση από ομάδα των μεγάλων πρωταθλημάτων. Παράλληλα, το «τριφύλλι» δρομολογούσε την υπόθεση του Φακούντο Πελίστρι, έτσι ώστε να ενισχυθεί άμεσα, αφού χρειαζόταν ποδοσφαιριστή στα εξτρέμ για τα κρίσιμα παιχνίδια της Ευρώπης.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο έχει δύσκολο έργο για την είσοδο στην Ευρώπη, αφού στάθηκε άτυχη κι αντιμετωπίζει τη Λανς στα playoffs του Conference League. Οι «πράσινοι» θέλουν να μπουν στους ομίλους και καλούνται να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στη Γαλλία για να διεκδικήσουν με αξιώσεις την πρόκριση στο ΟΑΚΑ.

Σε περίπτωση που το «τριφύλλι» μπει στους ομίλους της τρίτης διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, πέρα από μεταγραφή στο «8» και στην θέση του φορ (αν πουληθεί ο Σπόραρ), ενδέχεται να αποκτήσει ακόμη έναν εξτρέμ. Σε αυτή την περίπτωση, το όνομα του Βάργκας μπορεί να βρεθεί εκ νέου στην επικαιρότητα του «τριφυλλιού» (εφόσον δεν καταλήξει αλλού), αν και πλέον έχει ήδη αποκτήσει δύο εξτρέμ υψηλού επιπέδου το «τριφύλλι». Η διαφορά είναι πως ο 26χρονος Ελβετός μπορεί να αγωνιστεί και ως επιθετικός μέσος, όπως έχει κληθεί να το κάνει ουκ ολίγες φορές. Η Ευρώπη, όμως, δίνει αρκετές πιθανότητες στους «πράσινους» να πάρουν κι άλλο εξτρέμ, ακόμη κι αν αυτός δεν είναι ο Βάργκας.

Αν οι «πράσινοι» μείνουν εκτός Ευρώπης, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να προχωρήσει στην απόκτηση 8αριού και ενός επιθετικού σε ενδεχόμενη πώληση του Σπόραρ, αλλά αναφορικά με τα εξτρέμ θα προχωρήσει ως έχει, αφήνοντας πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάποια πώληση που θα κάνει εκ νέου τα εξτρέμ ανεπαρκή και θα χρειαστούν ενίσχυση.

To πρώτο μήνυμα του Πελίστρι: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για το καλωσόρισμα»

Previous article

Στο Λανς ο Αλαφούζος για το ματς (Pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.