0

Μετά τον Πελίστρι αναζητείται αριστερός εξτρέμ εκτός κι αν ο κόουτς πει στον Τετέ ή τον συμπατριώτη του να αγωνιστούν εκεί χρησιμοποιώντας ανάποδο πόδι.

Θες σίγουρα αντι-Μπερνάρ, ίσως και δύο φορ προσεχώς. Οπότε τι ρόλος απομένει για τον Φίλιπ Τζούρισιτς; Ο Σερβος αρέσει στον Αλόνσο, μόνο που δεν δείχνει να έχει ακριβή θέση στο τερέν.

Εξτρέμ δεν είναι, δεν έχει διασκελισμό. Δεκάρι δεν τον λες, δεν έχει την πάσα του Μπερνάρ. Ποιότητα διαθέτει, οπότε πρέπει να του βρεις ρόλο είτε σαν έξτρα δημιουργός, είτε σαν δεύτερο φορ.

Λόγω της τεχνικής του κατάρτισης, του εντυπωσιακού κοντρόλ που διαθέτει και την δυνατότητα να απαλλαγεί από τον παίκτη που τον μαρκάρει, όλοι βλέπουν στον Φίλιπ έναν δαντελένιο χαφ που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο ξεκλείδωμα του αντιπάλου. Μόνο που τουλάχιστον ακόμα δεν έχει την ένταση, την ταχυδύναμη που απαιτεί το υψηλό επίπεδο για να πάρει ρόλους ηγετικούς.

Επιπλέον είναι παίκτης ψυχολογίας που άμα δει ότι δεν τον υπολογίζεις, δεν πεισμώνει στην προπόνηση, μέχρι που τα παρατάει κιόλας!

Ο προπονητής καλείται να βρει σχέδιο να παίζει ο Σέρβος με τα αντίπαλα στόπερ, να μπορεί να αξιοποιεί το παιχνίδι ένας με έναν που διαθέτει ώστε να του είναι εύκολο με μία απαλλαγή να δημιουργεί εκτέλεση ή με μία έξυπνη μικρή πάσα τελική δημιουργία. Αρκεί φυσικά κι ο παίκτης να μην τα φορτώσει στον κόκορα άμα σε μερικά ματς μείνει εκτός πρώτων επιλογών.

Θέμα: Από το τράβηγμα της πρίζας σε μπάτζετ… πολυμετοχικότητας – Η ενδεκάδα με συμβόλαιο άνω του ενός εκατ. ευρώ!

Previous article

Λέσχες Φιλάθλων: ΔΕΝ αναγνωρίζονται «Θύρα 13», «Θύρα 4» και «Super 3»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.