0

Θέση σε σχετικά δημοσίευμα που αφορούν στον πρόεδρο της ΕΟΚ, πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

«Αν ισχύουν αυτά πρέπει να επέμβει η Δικαιοσύνη», αναφέρει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Δείτε παρακάτω:

Γιαννακόπουλος: «Αν ισχύουν αυτά πρέπει να επέμβει η Δικαιοσύνη»

Υπενθυμίζεται ότι η ιστοσελίδα sdna.gr, σε δημοσίευμά της με τίτλο «Οι εκλεκτοί φίλοι του προέδρου: Μέτοχοι σε στοιχηματική εταιρία, μπουκ, Ιωνικός, τιμωρίες και περίεργα αποτελέσματα» αναφέρει τα εξής:

Ο πρόεδρος σε συνέντευξη Τύπου έχει παραδεχθεί δημόσια ότι ο κύριος Μαυραγάνης είναι φίλος του, όπως έχει κι άλλους φίλους που τους ανέφερε σε εκείνη την συνέντευξη, που όμως δεν έχουν καμία σχέση με το μπάσκετ. Μέχρι εδώ όλα καλά κι όλα σεβαστά.

Όμως ο κύριος Μαυραγάνης ήταν μέτοχος σε στοιχηματική εταιρία μέχρι το πρόσφατο παρελθόν. Και αυτό από μόνο του εννοείται ότι δεν είναι κάτι παράνομο. Όμως είναι γνωστό ότι λόγω της ιδιότητας του είχε επαφές με αντίστοιχους ανθρώπους που έκαναν τους μπουκ η με ανθρώπους που στοιχημάτιζαν. Όπως ένας κρεοπώλης έχει επαφές καθημερινά με τις νοικοκυρές και ξέρει τι κρέας τρώει ο καθένας στην γειτονιά του.

Όσοι ξέρουν πράγματα και καταστάσεις και πλέον είναι πολλοί αυτοί, ξέρουν ότι ο κ. Μαυραγάνης παίζει έναν μεγαλύτερο ρόλο στο ελληνικό μπάσκετ από το να είναι απλός φίλος του προέδρου.

Όσο κι αν αποφεύγει τα φώτα σαν τον διάβολο το λιβάνι, ο αριθμός των ανθρώπων του μπάσκετ που έχει συναντήσει για να τους ρυθμίσει θέματα ως άνθρωπος του προέδρου είναι άπειροι πλέον.

Από υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης έως ένα μικρό σωματείο που θέλει στήριξη στην διαιτησία. Κι επειδή δεν μπορεί να τους ικανοποιεί όλους οι γκρίνιες μεγαλώνουν και τα στόματα μιλάνε. Σε σημείο ώστε οι απογοητευμένοι να είναι περισσότεροι πλέον από τους ικανοποιημένους. Κι αυτό η πιάτσα ήδη δηλώνει πως θα αποτυπωθεί και προσεχώς. Ωστόσο δεν είναι αυτό το ζητούμενο τώρα.

Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν αφού είναι τόσο φίλος με τον πρόεδρο δεν έπρεπε να μην τον αφήσει να εκτεθεί και να βγει φωτογραφία με ανθρώπους που ξέρει για ποιο λόγο είναι στο μπάσκετ; Από άδολη αγάπη ή κάτι άλλο;

Κανονικά θα έπρεπε να τον βοηθήσει να τους ξηλώσει από το μπάσκετ. Αλλά οι κακές γλώσσες λένε ότι όσο ψηλά κι αν φτάσεις είναι δύσκολο να τα βάλεις με πρώην συνεργάτες σου. Γιατί ξέρουν πράγματα.

Κάποιοι που ξέρουν λένε ότι αυτό δεν είναι το μόνο φαινόμενο στοιχηματισμού που δεν πρόλαβε ο πρόεδρος.

Υπήρξε προ περίπου 20 μηνών το περιβόητο ματς Κολοσσός – Ιωνικός που συνέβησαν πράγματα να το πούμε, τουλάχιστον περίεργα από την πλευρά των φιλοξενουμένων.
Η απάντηση του προέδρου θα είναι «το πήγα στις αρχές και η υπόθεση έκλεισε».

Πολύ ωραία, πολύ σωστά και πολύ τυπικά.

Η μπασκετική πιάτσα όμως βοούσε από το προηγούμενο βράδυ ότι κάτι περίεργο θα συμβεί στην Ρόδο.

Το πρωί 2 αθλητές της ομάδας του Ιωνικού έφυγαν από το νησί. Όλοι ήξεραν γιατί.

Έχουν ανταλλάξει με πολύ κόσμο σχετικά μηνύματα που υπάρχουν. Ο πρόεδρος που όταν μαθαίνει για παράδειγμα ότι ένα σωματείο στο τελευταίο χωριό της Κρήτης σκέφτεται να μην τον ψηφίσει παίρνει πιο γρήγορα κι από τον Μπολτ τηλέφωνο για να το επιπλήξει όλες αυτές τις ώρες δεν βρήκε χρόνο να ασχοληθεί.

Δεν βρήκε χρόνο να μιλήσει μ έναν εισαγγελέα στο νησί να επιληφθεί επι τόπου του θέματος ώστε να μην προλάβουν να σβηστούν τα ίχνη.

Αντ’ αυτού, άφησε να συμβεί και μετά σε μια προανακριτική διαδικασία όλοι πήγαιναν κι έλεγαν δεν θυμάμαι δεν ξέρω και τα ίχνη έσβησαν.

Κι ο κύριος πρόεδρος έκανε τυπικά την δουλειά του κι οι πρώην συνεργάτες του κυρίου Μαυραγάνη συνέχισαν την δουλειά τους ανενόχλητοι.

Απλά ο Ιωνικός εκείνη την χρόνια πριν πέσει, ψήφισε τον εκλεκτό του προέδρου για τις εκλογές του ΕΣΑΚΕ. Θα έτυχε…

Ο Ιωνικός πήρε τα λεφτά κανονικά από την κρατική (!) επιχορήγηση του στοιχήματος κι ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Την επόμενη χρονιά οι ίδιοι άνθρωποι ασχολήθηκαν με μια ομάδα στην γενέτειρα του προέδρου.

Ως δια μαγείας έπεσε κι αυτή, αφού πρώτα έγιναν διαφορά ευτράπελα μέσα στην σεζόν και αφού οι φήμες για περίεργα αποτελέσματα έδιναν κι έπαιρναν.

Το μόνο θετικό σε αυτή την ιστορία είναι ότι δεν υπάρχει φωτογραφία του προέδρου με αυτούς τους ανθρώπους. Εκεί τον προστάτεψε ο φίλος του.

Ο πρόεδρος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλάει για ηθική και για το αμόλυντο προφίλ του. Το αμόλυντο προφίλ του όμως έχει γεμίσει λεκέδες από τους εκλεκτούς φίλους του κι όχι μόνο.

Εμείς πάντα θα πιστεύουμε στις αγνές του και ηθικές του προθέσεις. Δεν έχει κατηγορηθεί εξάλλου για κάτι από τη Δικαιοσύνη, σωστά;

Όμως κάποια στιγμή κι αυτός θα πρέπει να αποδείξει με τις πράξεις του ότι δεν τον φοβίζει κάτι και μπορεί να απαλλαγεί από τους λεκέδες. Όπως ο ίδιος διατυμπανίζει παντού. Πάνω από όλα είναι το καλό του Μπάσκετ.
Ας το αποδείξει ότι σκέφτεται έτσι.

Τρία χρόνια ήταν αρκετά για να αποτινάξει από πάνω του τις ταμπέλες. Κι όχι μόνο δεν το έκανε αλλά επέτρεψε να φορτώνονται κι άλλες, κι άλλες, κι άλλες.

Φτάνοντας στο σημείο να τιμωρούνται γυναίκες προπονήτριες και αθλήτριες για αποτυχία στη συνεργασία με τις αρχές της FIBA. Ξέρετε γιατί τιμωρήθηκαν; Γιατί δεν έδωσαν τα κινητά τους να ελεγχθούν. Διότι αν ελέγχονταν ίσως, λέμε ίσως, μαζί με την oμάδα τους, θα κατέρρεε και όλο το σύστημα. Αυτό το σύστημα που τώρα εμφανίζεται ως Αρχάγγελοι. Αυτό το σύστημα που εμφανίστηκε φέτος στη σειρά των τελικών.

Στο Λανς ο Αλαφούζος για το ματς (Pics)

Previous article

Αμορίμ για Ιωαννίδη: «Θα περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.