0

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το μεσημέρι της Τετάρτης (21/8), έλαβε το έγγραφο με το οποίο δίνεται η προέγκριση για την άδεια κατεδάφισης της Λεωφόρου.

Το συγκεκριμένο έγγραφο λειτουργεί ως δικλείδα ασφαλείας για το γήπεδο του Βοτανικού. Η άδεια αναμένεται να δοθεί άμεσα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν από τον Δήμο Αθηναίων, προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου του «τριφυλλιού».

«Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού! Σήμερα εκδόθηκε η προέγκριση της άδειας δόμησης του γηπέδου στον Βοτανικό. Οι συστηματικές ενέργειες των Υπηρεσιών του δήμου, των μελετητών και των συναρμόδιων Υπουργείων, σε συνεργασία με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη, πιάνουν τόπο. Και συνεχίζουμε…» είχε αναφέρει πριν από έναν μήνα ο Χάρης Δούκας, κάνοντας γνωστός πως έχει εκδοθεί και η προέγκριση της άδειας δόμησης του γηπέδου στον Βοτανικό.

 

Το βίντεο καλωσορίσματος της ΠΑΕ για τον Πελίστρι

Previous article

Η πρώτη προπόνηση του Πελίστρι με τον Παναθηναϊκό στη Γαλλία και η υποδοχή των συμπαικτών του (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.