0

Ο Παναθηναϊκός, δεν θα σταματήσει την ενίσχυσή του με την απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι, αλλά θα ψάξει και έναν παίκτη για τα χαφ, με τους Χουάνγκ Ιν-μπεόμ και Σουαλιχό Μεϊτέ να ξεχωρίζουν.

Ο Παναθηναϊκός, φέρεται ότι δεν θα σταματήσει την ενίσχυσή του με την απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι. Ο Κυπελλούχος Ελλάδος, παραμένει ενεργός στη μεταγραφική αγορά για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για τη μεσαία του γραμμή, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη οι Μακσίμοβιτς, Τσέριν, Αράο, Ζέκα και Βιλένα για τις θέσεις αυτές.

Ο Ελληνοποιημένος χαφ εντούτοις, λογίζεται ως τελευταία εναλλακτική επιλογή, ενώ ο Ολλανδός χαφ φαίνεται πως χάνει πλέον το… τρένο, όπως έδειξε και η απόφαση του Ντιέγκο Αλόνσο να τον αφήσει εκτός αποστολής απ’ τον αυριανό (22/8, 22:00) πρώτο αγώνα με τη Λανς για τα playoffs του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για να αποκτήσει και “8άρι” και ήδη η αγορά γνωρίζει (όχι τώρα, αλλά εδώ και καιρό) πως “σκαλίζει” αρκετές περιπτώσεις πρωτοκλασάτων box-to-box μέσων -με πρόθεση να διαθέσει και στην προκειμένη περίπτωση μεγάλα ποσά- τσεκάροντας και ποδοσφαιριστές που έχουν εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο τραπέζι έχουν πέσει τα ονόματα δύο αξιόλογων άσων που έχουν περάσει από τη χώρα μας. Του Χουάνγκ Ιν-μπεόμ και του Σουαλιχό Μεϊτέ, ο οποίος τη χρονιά που μας πέρασε στέφθηκε πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ.

Οι δυσκολίες για Χουάνγκ και το Champions League

O διεθνής Νοτιοκορεάτης μέσος, που έκανε μία τρομερή σεζόν με τον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια, είναι βασικός και φέτος στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος δαπάνησε 5,5 εκατ. ευρώ πριν ένα χρόνο για να τον αποκτήσει από τους Πειραιώτες. Χθες βράδυ (20/8) έπαιξε στον εκτός έδρας αγώνα των Σέρβων με την Μπόντο/Γκλιμτ (ήττα 2-1, με τον ίδιο να βγάζει την ασίστ στο γκολ του Μίμοβιτς) κι έχει μπροστά του άλλο ένα ματς για να προσπαθήσει να αγωνιστεί στο Group Stage του Champions League.

Αυτό κυρίως, μεγαλώνει τον βαθμό δυσκολίας για την απόκτησή του, καθότι το “σεντόνι” αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για τον παίκτη. Απ’ την άλλη πλευρά όμως, ο ίδιος έχει δείξει εδώ και καιρό τάσεις φυγής απ’ τον Ερυθρό Αστέρα κι ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις και το κατά πόσο υπάρχουν γόνιμες προϋποθέσεις για να κάνει το επόμενο βήμα.

Η Μπενφίκα που θέλει μόνιμη λύση με τον Μεϊτέ

Στο “κάδρο” των “πράσινων” βρίσκεται και η περίπτωση του Μεϊτέ, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική χρονιά πέρσι με τον ΠΑΟΚ ως δανεικός απ’ την Μπενφίκα, όντας απ’ τους βασικούς συντελεστές στην πορεία του δικεφάλου του Βορρά ως τον τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε δύο φορές να βρει άκρη με τον ατζέντη του και τον Γάλλο μέσο, για να τον αποκτήσει με μόνιμη μεταγραφή. Τα τελευταία 24ωρα οι Πορτογάλοι ανέφεραν πως οι Θεσσαλονικείς κινούνται ξανά για νέο δανεισμό του, ωστόσο οι “αετοί της Λισαβόνας” θέλουν μία μόνιμη λύση με την πώλησή του ή τον δανεισμό του με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Ο Μεϊτέ έχει προταθεί εδώ και καιρό (και) στον Παναθηναϊκό που έχει κυκλώσει το όνομά του στις περιπτώσεις που ταιριάζουν -βάσει αγωνιστικών χαρακτηριστικών- σ’ αυτό που ψάχνουν και γνωρίζουν ήδη όλα τα οικονομικά (κι όχι μόνο) δεδομένα της υπόθεσης. Με ότι αυτό συνεπάγεται…

 

Πηγή: Sportday

 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε αντίο στον Πελίστρι: “Καλή τύχη στα επόμενα βήματά σου”

Previous article

Ρομάνο: «Με ρήτρα επαναγοράς η συμφωνία Παναθηναϊκού – Γιουνάιτεντ για Πελίστρι»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.