0

Ο Νίκος Αθανασίου επισήμανε την ποιοτική και… δαπανηρή αναβάθμιση του ρόστερ του Παναθηναϊκού μέσα στο καλοκαίρι και αναφέρθηκε στο ντόμινο ανάμεσα σε Πελίστρι-Βιλένα και χαφ.

Ο ρυθμός που έχει ο Παναθηναϊκός αλλά δεν έχει η Λανς, είναι ένα στοιχείο που ενδέχεται να παίξει τον ρόλο του στο αυριανό ματς, όπως σημείωσε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση με τη Λανς. Φαντάζει πιο δύσκολο, σε σχέση με τον Άγιαξ, αν μπορεί να βρει κάποιος ένα θετικό είναι ότι η Λανς δεν έχει ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός έχει πέντε επίσημα ματς στα πόδια του και μπορεί να παίξει ένα ρόλο. Είναι μια ομάδα με περισσότερη ατομική ποιότητα η Λανς, πιο αθλητική από τους Ολλανδούς, αν ο Παναθηναϊκός διορθώσει κάποια λάθη που έκανε, αλλά έχει εξίσου καλή απόδοση με τα άλλα ματς στην Ευρώπη, θα έχει περισσότερες πιθανότητες», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι αν το «τριφύλλι» προλάβει να δηλώσει τον Πελίστρι για τα ματς με τη γαλλική ομάδα, θα πάρει τη θέση του Βιλένα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής και γενικώς δεν έχει βοηθήσει από όταν αποκτήθηκε.

Ο Αθανασίου επισήμανε ότι, μετά από αυτή την εξέλιξη, υπάρχουν πλέον πάνω από 50% πιθανότητες να πάρει ο Παναθηναϊκός και έναν χαφ και εξήγησε σε ποια περίπτωση μπορεί να αποχωρήσει ο Σπόραρ.

Ενώ χαρακτήρισε τους «πράσινους» μεγάλους πρωταγωνιστές του φετινού καλοκαιριού, καθώς η διοίκησή του έχει δώσει… ένα σκασμό λεφτά για μεταγραφές, μόνο σε ομάδες, κάνοντας μια τεράστια επένδυση και πετυχαίνοντας την ποιοτική αναβάθμιση με στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Έτσι διαμορφώνεται το ρόστερ με την επικείμενη προσθήκη του Γιουρτσεβέν

Previous article

Κυκλοφορούν και σε χαμηλή τιμή τα εισιτήρια κόντρα στον Λεβαδειακό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.