0

Για να καταλάβουμε πώς έχουν τα πράγματα: αν η μεταγραφή του Τετέ ήταν «βόμβα», αυτή του Πελίστρι είναι «πυρηνική βόμβα»!

Όποιος δεν συνειδητοποιεί τι σημαίνει μια ελληνική ομάδα να αποκτά σε ηλικία 22 ετών από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναν εκ των βασικών εξτρέμ της εθνικής Ουρουγουάης, προφανώς πρέπει να μην ασχοληθεί ποτέ ξανά με το ποδόσφαιρο.

Η απόκτηση του Πελίστρι από τον Παναθηναϊκό είναι ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ «άλλης εποχής». Σε ό,τι αφορά τους Πράσινους, πρέπει να επιστρέψουμε στην πολυμετοχικότητα για να βρούμε κάτι ανάλογο σε «κρότο».

Όχι φυσικά δεν ισχυρίζομαι ότι ο Πελίστρι είναι… Σισέ, καθώς ο τεράστιος Γάλλος, με τη φοβερή προσωπικότητα, κουβαλούσε πίσω του ήδη μια καριέρα-ογκόλιθο όταν ήρθε στην Ελλάδα.

Όμως και ο νεαρός έχει όλα τα εχέγγυα για να κάνει πράματα και θάματα. Στα 22 του (!) έχει ήδη πετύχει αρκετά. Το γεγονός ότι τον έπεισαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να συνεχίσει το ποδόσφαιρο εδώ, αφήνοντας τη Γιουνάιτεντ λέει πολλά για τον βαθμό της επιτυχίας του.

Δεν ξέρουμε, προφανώς, όπως σε κάθε μεταγραφή, αν «βγει» αυτή του Πελίστρι στον Παναθηναϊκό. Όμως στα χαρτιά είναι η κορυφαία μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού και παραπέμπει σε πολλά χρόνια πριν για τους Πράσινους. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο!

Βασίλης Βέργης στην Live Sport 

Η επόμενη θα είναι πώληση και… μεταγραφή!

Previous article

Απορρίφθηκαν οι καταγγελίες Γιαννακόπουλου – Αγγελόπουλων

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.