0

Αλλάζει επίπεδο η ομάδα με αυτά που έρχονται. Γιατί εκτός από χαφ παλεύει για την μεγάλη κίνηση με άλλο ένα παικταρά στα εξτρέμ.

Πλέον ο Παναθηναϊκός ενεργοποιεί … την βόμβα Βάργκας! Αφού βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή! Θα μου πείτε ποσά άλλα εξτρέμ; Χωράνε και οι τρεις, αν μετακινηθεί στον άξονα κάποιος εκ των δυο, που υποστηρίζουν και αυτή τη θέση! Όμως χάριν του rotation, θα μπορούν άπαντες να προσφέρουν!

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο στόχος Βάργκας που παίζει για το «τριφύλλι», βόμβα που προσπαθεί να ενεργοποιήσει ο Παναθηναϊκός. Ο 26χρονος Ελβετός κυκλοφορεί στην ποδοσφαιρική πιάτσα των Γερμανών ότι έχει πρόταση κοντά στο 1.800.000 και περίπου 5.000.000 εκ πηγαίνουν στην ομάδα του – φλερτάρει με 4 χρόνια καταπράσινο συμβόλαιο.

Από την Ελβετία πηγές μας τόνιζαν ότι ο παίκτης είναι πολύ κοντά στο να κλείσει και να φύγει από την Αουγκσμπουργκ, ενώ πιο «μαζεμένες» είναι οι «πράσινες» πηγές, που κάνουν λόγο για μεγάλη προσπάθεια! Έχοντας σύμμαχο την ομάδα του και τον χρόνο. Αλλά δεν επιβεβαιώνουν το…τόσο κοντά, όπως οι Ελβετοί. Ωστόσο ο Ελβετός winger δεν έχει καλύτερη πρόταση να τον συγκινεί και έχει ψηθεί τα τελευταία 24ωρα στην ιδέα του Παναθηναϊκού , παρά τους οποίους ενδοιασμούς.

Δεν φεύγεις εύκολα από τέτοια πρωταθλήματα για την Ελλάδα! Το αντιλαμβάνεστε. Χτύπησε πολλές μεγάλες πόρτες ο Παναθηναϊκός. Όμως η ιδέα ωριμάζει στον Βάργκας και εφόσον πέσουν υπογραφές, θα μιλάμε για ένα ακόμη μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα. Κι ενώ τα ραντάρ δουλεύουν ακατάπαυστα έτσι κι αλλιώς για δημιουργικό μέσο.

Νίκος Παγκάκης

Αναχώρησε για Γαλλία η αποστολή του Παναθηναϊκού (Pics)

Previous article

Έτσι διαμορφώνεται το ρόστερ με την επικείμενη προσθήκη του Γιουρτσεβέν

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.