0

Ο Παναθηναϊκός οριοθετεί τις σκέψεις του και για τις επόμενες μεταγραφές, όμως αυτή τη στιγμή η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο ματς με τη Λανς.

Ο Παναθηναϊκός δρομολόγησε τις εξελίξεις για την απόκτηση εξτρέμ και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Φακούντο Πελίστρι, που πρόκειται να ανακοινωθεί και να βρεθεί στη Γαλλία για το ματς του «τριφυλλιού» κόντρα στη Λανς.

Από κει και πέρα, το «τριφύλλι» θα συνεχίσει να είναι ενεργό στο μεταγραφικό παζάρι, έτσι ώστε να καλύψει οποιοδήποτε κενό υπάρχει ή θα δημιουργηθεί στο ρόστερ.

Συγκεκριμένα, η επόμενη σίγουρη μεταγραφή των «πρασίνων» συνδυάζεται με την πώληση του Αντράζ Σπόραρ. Εφόσον πουληθεί ο Σλοβένος επιθετικός, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει σίγουρα επιθετικό για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης, πλαισιώνοντας τους Φώτη Ιωαννίδη και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Παρόλο που υπήρξε ενδιαφέρον από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον Σπόραρ, δεν υπάρχει κάτι… χειροπιαστό τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο παίκτης επιθυμεί εξίσου να αποχωρήσει, επομένως ο ατζέντης του αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πελάτη του, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο Παναθηναϊκός.

Κυκλοφορούν και σε χαμηλή τιμή τα εισιτήρια κόντρα στον Λεβαδειακό

Previous article

Βέργης: «Πυρηνική βόμβα η μεταγραφή Πελίστρι»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.