0

Ο Παναθηναϊκός καταστρώνει και εφαρμόζει κατά γράμμα τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, προκειμένου να παρουσιαστεί ενισχυμένος.

Την ίδια ώρα περιμένει το πέσιμο της αυλαίας των μεταγραφών στις 31/8, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους οι ιθύνοντες της ομάδας, ό,τι περίπου στην τελική ευθεία, θα πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις και στο μέτωπο των αποχωρήσεων. Τσοκάι, Τρουιγέ, Κλέϊνχέισλερ, αλλά και τα πιο βαριά συμβόλαια, τύπου Αϊτορ, Πέρεθ, Βέρμπιτς, Σπόραρ, πρέπει να διοχετευτούν προς άλλες κατευθύνσεις.

Μέχρι τώρα δεν φαίνεται να έχει οριστικοποιηθεί κάτι. Αντίθετα αρκετοί παίκτες δεν έχουν βρει ομάδα, ενώ υπάρχουν και πιο συγκεκριμένες κρούσεις, που θα χρειαστούν αναμονή… Και υπομονή.

Το ενδιαφέρον της Χουάρες για τον Σπόραρ έχει ατονήσει και οι Μεξικανοί έχουν… εξαφανιστεί τις τελευταίες ημέρες. Φαίνεται ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές προσδοκίες των «πράσινων». Και αποχωρούν διακριτικά, εκτός αν παίζουν παιχνίδι τακτικής.

Έτσι η μπάλα πηγαίνει πλέον στο γήπεδο της Σλόβαν. Της μόνης ομάδας που έχει μείνει στο κάδρο. Στις μέχρι τώρα επαφές έχουν πέσει συγκεκριμένα ποσά στο τραπέζι, ενώ οι Σλοβένοι θέλουν να δελεάσουν τον έμπειρο φορ με τετραετές συμβόλαιο και αρκετά χρήματα, που τουλάχιστον την πλευρά του την ικανοποιούν.

Ωστόσο για να μην υπάρχει κάποιο Deal – είναι προφανές εκ του αποτελέσματος – δεν έχει βρεθεί χρυσή τομή με το «τριφύλλι». Ο Σπόραρ έχει συμβόλαιο και ο σύλλογος προφανώς και πρέπει να ικανοποιηθεί για να τον παραχωρήσει.

Εάν δεν βρεθεί λύση, ο Σπόραρ προφανώς και θα συνεχίσει στην ομάδα, με την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο. Όμως η κοινή συνισταμένη στην αποχώρηση του παίκτη, φαντάζει η καλύτερη δυνατή λύση και για τις δυο πλευρές, ως προς το αγωνιστικό σκέλος. Όλα θα κριθούν οριστικά στο πέσιμο της αυλαίας…

«Μόνο τον εαυτό της μπορεί να κατηγορήσει η Γιουνάιτεντ για Πελίστρι – Μπορεί ακόμη να κάνει σπουδαία καριέρα»

Previous article

Ημέρα Πελίστρι – Υπογράφει και ανακοινώνεται

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.