0

Έντονο… ντόρο προκάλεσε η απόφαση του Τάσου Σιδηρόπουλου να μετρήσει το γκολ του Αστέρα AKTOR κόντρα στον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League!

Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στην εκπομπή του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, «Έφεση της Τρίτης»,o Στέφαν Λανουά στη σημερινή (20/8) σύσκεψη των διαιτητών τόνισε ότι ο ρέφερι του αγώνα στο ΟΑΚΑ παραδέχθηκε ότι το τέρμα είναι αντικανονικό.

Ο Γάλλος αρχιδιατητής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι o Σιδηρόπουλος έκανε λάθος στη φάση του γκολ, αφού ο παίκτης των Αρκάδων παρενοχλεί το τείχος. Επομένως το τέρμα των φιλοξενούμενων έπρεπε να μη μετρήσει και να καταλογιστεί έμμεσο για τους «πράσινους».

Mάλιστα, όπως ανέφερε στην εκπομπή και ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο Σιδηρόπουλος έκανε και δεύτερο λάθος, όταν επικαλέστηκε πως το VAR δεν λειτουργούσε, καθώς δεν μπορούσε να παρέμβει.

Όλα αυτά έρχονται εν αναμονή της ανάλυσης των αμφισβητούμενων φάσεων της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στο κανάλι της ΚΕΔ.

Πηγή: sportfm.gr

Η Σπόρτινγκ μιλάει με την Μπαρτσελόνα για τον Ρόκε, αλλά κοιτάζει και Ιωαννίδη, σύμφωνα με την Record

Previous article

Ξεκίνησε προετοιμασία για το μπάσκετ γυναικών

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.