0

Το απόγευμα της Τρίτης (20/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Η προετοιμασία ξεκίνησε με τις αθλήτριες: Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Φαίη Κωτούλα, Διονυσία Αλεξανδρή, Αντιγόνη Χαιριστανίδου, Λιλιάννα Καρακασίδου, Ιωάννα Χατζηλεοντή, Σταύρια Κόνιαλη, Μαργαρίτα Μπάτσιου, Ειρήνη Πασιατζή όπως και την Γιώτα Κατσιώνη που θα λάβει μέρος μόνο στην προετοιμασία της ομάδας.

Οι Σοφία Καμπάκα και Ιωάννα Λαγωνικάκη  θα ενσωματωθούν στην ομάδα όταν ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Κορασίδων. Παράλληλα, οι Αντριάνα Τσβίτκοβιτς, Τζάσμιν Τζόουνς και Ελίζαμπεθ Ντίξον αναμένεται να ενσωματωθούν στην προετοιμασία τις επόμενες μέρες.

Στην πρώτη τους συγκέντρωση οι «πράσινες» δέχτηκαν το καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μαλακατέ, τον Γενικό αρχηγό κ. Σωτήρη Νίκα και τον Διευθυντή αγωνιστικού Σωτήρη Πανταλέων.

Το επιτελείο της ομάδας:

Προπονήτρια: Βασιλεία Γκουζίνη

Βοηθοί προπονητές: Βαγγέλης Βασιλάκος

Γυμναστής: Μιλτιάδης Κούναβος

Φυσικοθεραπευτής: Δημήτρης Χριστοδουλάκης

Τιμ μάνατζερ: Λολίτα Λύμουρα

Ο Λανουά είπε πως ο Σιδηρόπουλος έκανε λάθος στο γκολ του Αστέρα που έπρεπε να ακυρωθεί!

Previous article

Απίστευτα χρήματα προσφέρει η Αλ Αχλί για συμβόλαιο στον Τερίμ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.