0

Ο Παναθηναϊκός έστρωσε χαλί εκατομμυρίων για τον Ουρουγουανό άσο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πληρώνει 6 εκατ. ευρώ για τον… μισό και λίγο παραπάνω Πελίστρι!

Στα 7 εκατ. ευρώ ο Τετέ, σχεδόν στα 4 εκατ. ο Ίνγκασον και τώρα μία μεταγραφή που όμοιά της δεν έχει ξανακάνει ο Παναθηναϊκός. Με δεδομένο ότι πληρώνει ένα πολύ μεγάλο ποσό αλλά μόνο για τα μισά, σχεδόν δικαιώματά του!

Οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι το Τριφύλλι θα πληρώσει 6 εκατ. ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το 55% του 22χρονου εξτρέμ!

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έπαιξαν ένα παιχνίδι υπομονής όλο αυτό ο διάστημα, καθώς οι αρχικές απαιτήσεις των “κόκκινων διαβόλων” έφταναν στα 18 εκατ. ευρώ!

Παρά ταύτα οι εξαιρετικοί χειρισμοί από την πλευρά του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Παπαδημητρίου που χειρίστηκε με υποδειγματικό τρόπο την υπόθεση, κατέβασαν τις απαιτήσεις της Γιουνάιτεντ κι έφεραν τη χρυσή τομή για τη σπουδαία μεταγραφή.

Φυσικά πολύ σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε σύμμαχο των Πρασίνων, ενώ καθοριστικός παράγοντας ήταν κι ο Ντιέγκο Αλόνσο, συμπατριώτης του Πελίστρι, ανοίγοντας μία μεγάλη αγορά για τον Παναθηναϊκό, με πολλαπλά οφέλη. Όχι μόνο για το σήμερα, αλλά και για το αύριο του συλλόγου…

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το ντιλ του Παναθηναϊκού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Φακούντο Πελίστρι.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο «Χ»:

«Η Μάντσεστερ ξεκίνησε πριν δύο μήνες τη διαπραγμάτευση από τα 18 εκατ. ευρώ. Ο Παναθηναϊκός με υπομονή και όπλο τον Αλόνσο κατάφερε να κατεβάσει το ποσό στα 6 εκατ. ευρώ αποκτώντας το 55% του Πελίστρι, περιορίζοντας κόστος και ρίσκο, αλ΄λα και η Γιουνάιτεντ δείχνει πόσο πιστεύει τον Πελίστρι…»

Δείτε παρακάτω:

 

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα – Αδιανόητα λεφτά – Θα υπάρχει και συνέχεια!

Previous article

Τριπλέτα 33 εκατομμυρίων ευρώ για την επίθεση του Παναθηναϊκού!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.