0

Η Σπόρτινγκ φαίνεται να μην παρατάει σε καμία περίπτωση την υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά την Τρίτη (20/8) η Record.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές πως ο Φώτης Ιωαννίδης δεν πωλείται, ωστόσο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν φαίνεται να πτοείται. Έτσι, το όνομα του στράικερ των πρασίνων συνεχίζει να φιγουράρει στον πορτογαλικό Τύπο.

Η Record σε σημερινό (20/8) δημοσίευμά της αναφέρει πως ο Ούγκο Βιάνα, ο τεχνικός διευθυντής των λιονταριών, ταξίδεψε στην Βαρκελώνη, προκειμένου να μιλήσει με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα για τον Βίτορ Ρόκε.

Η Σπόρτινγκ έχει πλέον στην κορυφή της λίστας της τον 20χρονο στράικερ και προσφέρει στους Καταλανούς περίπου 20.000.000 ευρώ. Όμως, το δημοσίευμα τονίζει πως η Σπόρτινγκ συνεχίζει να έχει επαφή με την Αθήνα και συνεχίζει να κοιτάζει τον Φώτη Ιωαννίδη.

Άλλωστε, άλλα πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ρόκε βρίσκεται κοντά στο Μπέτις. Εάν ο 20χρονος επιθετικός παραμείνει στη La Liga, αυτομάτως ο Ιωαννίδης θα βρεθεί στην κορυφή της λίστας της Σπόρτινγκ.

 

Διαψεύδουν Αταμάν και μάνατζερ του Ναν: «Κανένα θέμα με την Εθνική Τουρκίας, φανταστικό σενάριο»

Previous article

Ο Λανουά είπε πως ο Σιδηρόπουλος έκανε λάθος στο γκολ του Αστέρα που έπρεπε να ακυρωθεί!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.