0

Ο Νίκος Αθανασίου επισήμανε ότι το μεγάλο πορτοφόλι της διοίκησης του Παναθηναϊκού και οι επαφές του Γιάννη Παπαδημητρίου φέρνουν την σπουδαία μεταγραφή του Φακούντο Πελίστρι.

Για πολύ μεγάλη επένδυση, που θυμίζει εποχές πολυμετοχικότητας, έκανε λόγο ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναφορικά με την διαφαινόμενη απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι από τον Παναθηναϊκό, καταγράφοντας τις τελευταίες εξελίξεις.

«Ο Φακούντο Πελίστρι είναι ο διακαής πόθος του Ντιέγκο Αλόνσο όλο το καλοκαίρι. Είναι ένας παίκτης που είχε ζητήσει από την διοίκηση του Παναθηναϊκού, καθώς θεωρεί ότι μπορεί αν του κάνει την δουλειά και δεξιά και αριστερά. Πολύ καλός παίκτης, γρήγορος, διεισδυτικός, με άρτια τεχνική κατάρτιση. Είναι ένα πάρα πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό στοίχημα για τον Αλόνσο, να μπορέσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του Πελίστρι, να τα μετουσιώσει σε αριθμούς. Ο Παναθηναϊκός θα έχει κάνει μια ακόμα τεράστια κίνηση, τα ποσά έχουν ξεφύγει σε οικονομικό επίπεδο. Θυμίζουν εποχές πολυμετοχικότητας και καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλη είναι η επένδυση που γίνεται. Είμαστε στο στάδιο των τελικών λεπτομερειών στις επαφές του Παναθηναϊκού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο παίκτης είναι οκ, τον έπεισε ο Αλόνσο, οπότε κοιτάζει να τις ρυθμίσει μέσα στην ημέρα και να τον φέρει άμεσα. Αν ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή θα έχει ενισχυθεί πάρα πολύ στα φτερά που ήταν και το μεγάλο ζητούμενο του καλοκαιριού», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι δεν μπορεί να βάλει το χέρι του… στην φωτιά πως οι «πράσινοι» δεν θα κάνουν και άλλη μεταγραφή, που να αφορά σε παίκτη στα χαφ και δη «οκτάρι», ανεξάρτητα αν θα φύγει κάποιος άλλος.

Ο Αθανασίου σημείωσε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει λύση και με τους Βέρμπιτς, Ρούμπεν, Αϊτόρ, Κλεϊνχέισλερ, Τσόκαι και Τρουιγιέ, που δεν υπολογίζονται από τον Αλόνσο και έχουν συμβόλαια τα οποία κοστίζουν.

Ενώ σχολίασε ότι, με το μεγάλο πορτοφόλι της διοίκησης των «πράσινων» αλλά και τις επαφές του Γιάννη Παπαδημητρίου, τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται ότι ικανοποιούνται όλες οι απαιτήσεις του Ουρουγουανού προπονητή.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Πελίστρι-Παναθηναϊκός: Εμμονή του Φορλάν, παιδί του Αλόνσο και «καψούρα» του Μπιέλσα!

Previous article

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα – Αδιανόητα λεφτά – Θα υπάρχει και συνέχεια!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.