0

Ο Παναθηναϊκός με την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Φακούντο Πελίστρι, πρόκειται να φτιάξει μία δυνατή επιθετική τριπλέτα!

Ο Παναθηναϊκός κλείνει τη μεταγραφή του Φακούντο Πελίστρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εξωτερικού κι ενισχύει τα «φτερά» του με έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, που είχε εντυπωσιάσει τους φιλάθλους των «κόκκινων διαβόλων».

Με την απόκτηση του Ουρουγουανού εξτρέμ, σε συνδυασμό με την παρουσία του Τετέ, το «τριφύλλι» δημιουργεί αυτό που χρειαζόταν στα άκρα της επίθεσης, έτσι ώστε να γίνει πιο απειλητικός και κινητικός στην επίθεσή του. Παράλληλα, οι Τετέ–Πελίστρι πλαισιώνουν με ιδανικό τρόπο τον Φώτη Ιωαννίδη, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον παραχωρεί και του προσθέτει δύο ποδοσφαιριστές που θα του κάνουν τη… ζωή πιο εύκολη.

Οι Τετέ, Πελίστρι και Ιωαννίδης, εφόσον ο τελευταίος εξασφαλίσει επίσημα την παραμονή του στον σύλλογο, συνθέτουν μία τριπλέτα που δεν υπάρχει ανάλογη αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για τριάδα, της οποίας η χρηματιστηριακή αξία φτάνει συνολικά τα 33 εκατομμύρια ευρώ και γεμίζει εκ νέου με αισιοδοξία τους φιλάθλους του «τριφυλλιού»!

 

Αγόρασε το 55% του Πελίστρι από την Μάντσεστερ ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Νικολογιάννης: «Αποκτά πολύ καλούς και νεαρούς παίκτες ο Παναθηναϊκούς – Διοίκηση και Αλόνσο έπεισαν τον Πελίστρι»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.