0

Σελίδα από το Μάντσεστερ αναφέρεται με λεπτομέρειες στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τους Αγγλους για την απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι και τον… βάζει στο αεροπλάνο για την Αθήνα τις επόμενες ώρες. Τι είδους ποσά αναφέρονται!

Στην Αγγλία το θέμα Πελίστρι απασχολεί τα ρεπορτάζ της Γιουνάιτεντ και μεταδίδονται πληροφορίες ακόμα και για τα ποσά της μεταγραφής, που εάν ευσταθούν είναι στο… θεό!

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη σπουδαία μεταγραφή του Φακούντο Πελίστρι, έχει γίνει απ’ τα πρώτα θέματα στην πόλη της Αγγλίας. Μάλιστα, η σελίδα που απευθύνεται σε φιλάθλους των «κόκκινων διαβόλων» με την ονομασία «MANUTD SOURCES», αποκαλύπτει και λεπτομέρειες της συμφωνίας, όπως τις έχει μάθει τουλάχιστον.

Σύμφωνα με τους Άγγλους λοιπόν, ο Ουρουγουανός θα αποχαιρετήσει το πρωί τους συμπαίκτες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα ταξιδέψει με απ’ ευθείας πτήση για την Ελλάδα. Όσο για τα ποσά;

Γίνεται λόγος για το «τρελό» νούμερο των 11.7 εκατ. ευρώ (8.6+1.4 εκατ. λίρες) με κάτι παραπάνω από 9.6 εκατ. ευρώ… μπροστά!

Επισημαίνεται επίσης πως αυτό το ποσό εάν επιβεβαιωθεί θα αποτελεί ρεκόρ μεταγραφής για την ιστορία του Παναθηναϊκού.

Δείτε το δημοσίευμα:

 

Ο Αλόνσο έβαλε σε προτεραιότητα τη Λανς

Previous article

Ο Σπόραρ αποφάσισε! Ο Παναθηναϊκός;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.