0

Από το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με τον Αστέρα AKTOR, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της πρεμιέρας και την ήττα, έχοντας στρέψει αποκλειστικά την προσοχή του στο πρώτο ματς με τη Λανς την ερχόμενη Πέμπτη για τα πλέι οφ του Conference League.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο προχώρησε σε εκτεταμένο rotation την Κυριακή για να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές ενόψει του αγώνα στη Γαλλία. Rotation που δεν τον δικαίωσε, με βάση το αποτέλεσμα, αλλά που κρίθηκε αναγκαίο, λόγω της μεγάλης προσπάθειας και της παράτασης στην Ολλανδία, αλλά και των συνεχόμενων αγώνων.

Μην ξεχνάμε ότι τα παιχνίδια με τη Λανς έχουν πάρει χαρακτήρα «τελικού», με το «τριφύλλι» να θέλει πάση θυσία πρόκριση στη διοργάνωση, μη έχοντας άλλη ευκαιρία.

Ο Ουρουγουανός ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του τα λάθη με τον Αστέρα, δούλεψε αρκετά στο κομμάτι της τακτικής και σήμερα θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει αύριο για τη Γαλλία.

Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Θα υπάρξει επιστροφή του Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια, του Γεντβάι στην άμυνα, ενώ θέση βασικού θα πάρουν οι Τσέριν, Μπακασέτας, Ιωαννίδης και πιθανότατα ο Μλαντένοβιτς.

Ο Αλόνσο θα κάνει σήμερα τις τελικές του δοκιμές για να καταλήξει στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση με τη Λανς.

 

Ο Ρομάνο λέει ότι έκλεισε ο Πελίστρι στο «τριφύλλι» για 6 εκατ. ευρώ!

Previous article

Πελίστρι-Παναθηναϊκός: Εμμονή του Φορλάν, παιδί του Αλόνσο και «καψούρα» του Μπιέλσα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.