0

Ένα νέο αγγλικό δημοσίευμα τονίζει πως σήμερα θα λάβει χώρα ένα καθοριστικό ραντεβού για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φακούντο Πελίστρι στον Παναθηναϊκό.

Μπορεί χτες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να διέψευσε τα σενάρια για τον Φακούντο Πελίστρι, όμως τα δεδομένα μοιάζουν να έχουν αλλάξει, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει σήμερα πως το «Τριφύλλι» είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Πριν από λίγη ώρα, ένα νέο αγγλικό δημοσίευμα τονίζει πως σήμερα θα λάβει χώρα το καθοριστικό ραντεβού στο οποίο θα συζητηθούν τα τελευταία βήματα, ενώ επικρατεί αισιοδοξία πως όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα φτάσουν σε οριστική συμφωνία μεταξύ τους.

Μένει να φανεί εάν λοιπόν θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και εάν ο Ουρουγουανός εξτρέμ θα ντυθεί στα πράσινα και θα παίξει ξανά υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο, που τον έφερε πρώτος και στην Εθνική της χώρας τους.

Δείτε την ανάρτηση:

 

«Συμφώνησε ο Γιουρτσεβέν με τον Παναθηναϊκό αλλά ζήτησε λίγες μέρες διορία»

Previous article

Ποιος έχει δικαίωμα να υποτιμά το Πρωτάθλημα;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.